DolceGabbana melepaskan gincu untuk menghormati Sophia Loren – dan mustahil untuk tidak jatuh cinta kepadanya.

20 September, salah seorang pelakon yang paling seksi dan muzium pengarah yang tiada tandingannya pada tahun 1960-an, Sophia Loren berumur 81 tahun. Tandakan hari lahir Dolce Itali yang terkenal Gabbana memutuskan untuk melepaskan gincu istimewa – personal Sophia Loren No1.

Seperti sikap yang indah di kalangan pereka bukan sahaja penghormatan kepada kewanitaan dan kecantikan aktres, yang penampilannya menjadi objek rindu bagi era keseluruhan, tetapi keinginan untuk menunjukkan sekali lagi bagaimana gincingan peranan penting dalam imej seorang wanita. Untuk DolceGabbana, item ini mempunyai sifat ajaib: bibir terang – fetish mutlak dan simbol seksualiti.

Menurut Domenico Dolce dan Stefano Gabbana, gincu Sophia Loren No. 1 adalah cara mereka mengatakan: “Terima kasih, Sofia!”. Berikan penghormatan kepada yang dicintai seluruh dunia, yang dianggap sebagai perwujudan keindahan Itali. “Sofia merupakan sumber inspirasi kami, dan kami dengan senang membawakannya dengan gincu yang unik yang dibuat khusus untuknya dan dinamakan sebagai penghormatan,” kata para pereka.

Warna gincu juga unik, seperti pelakon sendiri. The cherry, warna merah jambu merah yang masak adalah warna tandatangan Sofia, yang telah diciptakan, tentu saja, dengan penyertaan Lauren sendiri. Nada gincu menekankan warna semula jadi bibir dan sesuai dengan warna kulit. Terima kasih kepada tekstur berkrim dan bentuk yang selesa, gincu dengan mudah dan sama rata.

Gincu tersembunyi di dalam klasik dalam bentuk kes emas, yang dihiasi dengan tandatangan Sophia Loren.

  1. Inspirasi hari ini: Sophia Loren di Cannes
  2. Apa pendapat orang Itali tentang pelancong Rusia?
  3. 20 Itali bergaya, yang diucapkan oleh seluruh dunia

Foto: arkib perkhidmatan akhbar