Kada je važan dan ispred vas, a noć, kao i zlo, bio je besan – važno je brzo i učinkovito maskirati sve znakove umora. Nadamo se da će vam savjeti biti korisni.

Razlozi stvaranja tamnih krugova i vrećica ispod očiju mogu biti masa. Najčešći od njih – nedosyp, štetne hrane, mamurluka, dermatitis, genetika, hormonalne promjene, pa čak i vrijeme.

Naravno, u slučaju da modrice ispod očiju nastave stalno – bolje je potražiti pomoć od stručnjaka. Pa, jednom se može ispraviti uz pomoć brzih i učinkovitih metoda. Nemojte zakrpe, letimo brzo kako bismo pomogli koži oko očiju i njihov izgled!

Krema za oko

Kreme oko očiju su stvarno sposobne pružiti prvu pomoć i oživljavati osjetljivu kožu na ovom području. Ali to treba koristiti ne samo kada je situacija vrlo kritična, već svakodnevno – ujutro i navečer. Dakle, spriječite ne samo tamne krugove ispod očiju, već i pojavu prijevremenih znakova starenja.

Gel za njegu kože oko očiju Gel Contour des Yeux

Zakrpe ispod očiju

Naravno, da ih ne spominjemo na popisu učinkovitih načina da se oslobodimo tamnih krugova ispod oka za nekoliko minuta – to bi bilo nepošteno. Zakrpe su stvarno sposobne raditi čuda. Za samo 15-20 minuta zamislite nježnu zonu, dajte sjaj i uklonite sve znakove umora.

Hidrogel zakrpe s keloidnim zlatom i crnim ekstraktom bisera

Bademovo ulje

Neugodne posljedice olujne ili neprospavane noći ne mogu se samo ispraviti, nego i spriječiti. Da biste to učinili, nanesite tanki sloj bademovog ulja na područje oko očiju. Ona njeguje nježnu kožu i pomaže održavanju vlage na ovom području tijekom dana. Sastav sadrži vitamine E i K, za koje se zna da smanjuju pigmentaciju i upalu.

Hladne žlice

Stavite nekoliko žlica u hladnjak prije odlaska u krevet. Ujutro, izađite i stavite ih u područje oko očiju s konveksnom komadom. Ova metoda pomaže opuštanju krvnih žila i uklanjanju pušenja.

Ružičasta voda protiv oticanja i modrica

Rose voda je stvarno učinkovit lijek koji pomaže kod mnogih problema. Sve što trebate je primijeniti nekoliko kapi popularnog proizvoda ispod očiju i na gornjoj kapci da biste vidjeli rezultat nakon nekoliko minuta.

Nije potrebno prati vodu od ruže, savršeno vlaži i tonira kožu, a također štiti od negativnog utjecaja okoline tijekom dana.