“Andrei Alexandrovich dilahirkan hari ini. Ternyata tiga hari lebih awal dari jadual. Segala-galanya baik-baik saja, kami merasa baik, – isteri pelakon terkenal Petersburg Esan Muratov berkongsi berita gembira dengan Hari Perempuan. – Berat lelaki ialah 3340 gram, ketinggiannya 52 cm. “

Foto: Andrey Fedechko

Little Andryusha merasakan seolah-olah dia terpaksa bergegas dengan kelahiran. Malah, pada awal Februari, pelakon ayahnya yang berusia 58 tahun mesti pergi ke Moscow – untuk menembak siri “Lapan Puluh”. Dan jika semuanya berjalan mengikut rancangan, anak itu akan dilahirkan, ketika Polovtsev sedang penggambaran di Moscow. Walau bagaimanapun, Solovets Major yang legenda dari “Jalan Api Patah” tidak merancang untuk menghadiri kelahiran.

“Saya boleh berada di bilik sebelah, di belakang dinding. Tetapi untuk hadir semasa bersalin – tidak dikategorikan. Masih ada misteri dalam kelahiran seseorang, “kata pelakon itu dalam wawancara baru-baru ini dengan” Antena – Telesem “.

Jadi semua telah pergi. Dengan cara ini, isteri muda Polovtseva (Esana Muratova kini 34) melahirkan bukan di golongan elit, tetapi di hospital bersalin St. Petersburg yang paling biasa № 16, terletak di selatan Petersburg. Seperti yang ternyata, pilihan institusi bersalin bukanlah tidak sengaja.

“Entah bagaimana Sasha bertemu dengan seorang doktor yang telah melihat dengan Stepa Julia (Julia Sobolevskaya – bekas isteri Alexander Polovtsev, dan ibu kepada anaknya sulung, Stepan, yang dilahirkan pada tahun 1991 -. Nota Hari Wanita.). Dan doktor ini mencadangkan: datang ke hospital kami. Dia seorang pakar yang sangat baik, semua orang memuji dia. Jadi selama ini dihentikan, “- kata Esana sejurus sebelum kelahiran anaknya.

Foto: Andrey Fedechko

Nama budak itu dipilih oleh ibu bapa terlebih dahulu. Kedua-duanya bersetuju bahawa, dengan patronymic Alexandrovitch, nama bayi harus bermula dengan “A”. Yang betul didapati di kalangan orang-orang kudus. Walaupun keputusan akhir bahawa bayi itu akan menjadi Andrew, ibu bapa yang bahagia hanya mengambil hari ini.