Adakah anda berfikir bahawa Aziza adalah nama yang jarang berlaku untuk Moscow? Dan tidak! Dan kebingungan kewartawanan yang berlaku pada pagi Selasa mengesahkan ini.

Dan semuanya bermula dengan kenyataan bahawa penyanyi Nargiz Zakirova diletakkan di dalam foto Instagram buket perkahwinan dengan tandatangannya: “Aziza, betapa pintar kau melontarkan sejambak yang dihargai! Dan di antara banyak wanita cantik untuk menangkapnya telah diberikan kepada saya. Kemalangan? Tetapi secara kebetulan saya tidak pernah percaya … “

Foto: @rocknnargiz

Nampaknya ada perkara seperti itu? Dalam hashtags, orang yang sangat memperhatikan melihat “perkahwinan”, dan “AzizaiRustam”. Mengenai kegembiraan “wartawan sebelum berita” wartawan segera memberi: “Penyanyi berusia 52 tahun Aziza berkahwin.” Dan apa? Aziza, tidak berkahwin, bintang tamu Nargiz … Semuanya datang bersama! Terutama, mengenai keinginan untuk menjadi wanita yang sudah berkahwin, penyanyi baru-baru ini bercakap dalam rancangan TV.

Jadi ya tidak begitu. Seperti yang ternyata, Aziza Mukhamedova tidak tahu mengenai perkahwinannya sendiri. Berkahwin seorang pemilik yang sama sekali berbeza dengan nama yang jarang berlaku sebelum pagi ini.

“Bukankah dia? Jadi, mungkin, Aziza dari Pertama! “- dengan segera menganggap seseorang.

“Adakah anda mengambil bahagian dalam Golos?” – datang soalan yang menjelaskan dari sudut. Tetapi jawapannya tidak pernah datang. Rakan-rakan sekerja telah terlalu mendalam dalam skandal, intrik dan penyiasatan yang lain.

Aziza Mukhamedova
Foto: photoxpress.ru / Lomohov Anatoly

Dan lagi fantasi melambung ke langit … Hampir tidak ada Aziza ini berkahwin. Dan kemudian, seperti nasib akan memilikinya, mereka masih tidak mengambil apa-apa paip. Jadi, walaupun mengucapkan tahniah kepada perkahwinan dan mendengar yang marah: “Ya, anda apa? Adakah anda kehilangan fikiran anda? “Ia tidak berfungsi. Musim panas, panas … Bintang-bintang tidak sampai kepada pertanyaan, dan wartawan telah sensasi pergi!

Menjelang petang, kami berjaya menemui penyebab keganasan.

“Nargis, jadi siapa wanita bertuah ini?” Kami katakan.

“Jawatan ini tidak berkaitan dengan penyanyi Aziza Muhamedova, kerana semua orang menulis. Isteri saya, teman wanita Aziza, yang bekerja di Saluran Pertama, berkahwin, tetapi anda tidak mengenalinya. Dia tidak berkaitan dengan perniagaan pertunjukan “, – penyanyi itu menjelaskan perbualan dengan wartawan Hari Perempuan.

Nah, tahniah kepada pengantin perempuan yang bahagia! Semua yang sama, tidak mengira personaliti itu sendiri, semua perincian perkahwinan adalah betul. Dia berkahwin di Nice, Perancis. Untuk Rustam. Nasihat dan cinta! Dan anak-anak lebih besar!

Dan mengenai kekeliruan yang menjengkelkan … Peramal cuaca juga salah. Sekali sehari kira-kira. Dan hidup adalah seperti ramalan cuaca. Semuanya menjadi kenyataan, tetapi tidak tepat pada masanya. Tetapi, sekiranya kita, kami meminta pengampunan dari pembaca yang dihormati. Dan … kami menantikan perkahwinan sebenar Aziza Muhamedova.