Beberapa tahun yang lalu di Hollywood, ada semacam obsesi – satu demi satu pasangan bintang jatuh berasingan. Vincent Cassel dan Monica Bellucci, Johnny Depp dan Vanessa Paradis, di bawah gelombang ini dan Orlando Bloom dan isterinya cantik Miranda Kerr. Mereka bercerai pada akhir Oktober 2013, tetapi mengekalkan hubungan persahabatan demi kepentingan anak lelaki Flynn. Dan sekarang, tiga tahun kemudian, kedua-duanya bersedia untuk mencipta keluarga baru.

Foto: Getty Images

Orlando Bloom mempunyai setahun dengan Katy Perry. Dan Miranda Kerr mencuba pakaian putih. Angel Victoria’s Secret berkahwin dengan pengasas perkhidmatan online Snapchat Evan Spiegel.

“Saya berkata YES!” – Kerr berkongsi foto cincin dengan berlian.

Wakil jutawan mengesahkan maklumat itu, mengatakan bahawa pasangan itu gembira.

Foto: Getty Images

Apa yang boleh saya katakan, merampas begitu dirampas. Tidak mungkin sesiapa akan menolak pengantin lelaki seperti itu. Pertama, ia cantik, kedua, muda – Evan lebih muda daripada model selama lapan tahun, dan ketiga, sangat kaya. Kekayaannya dianggarkan sebanyak 2.6 bilion dolar, sementara di Miranda hanya $ 38 juta. Benar, mereka mengatakan bahawa Evan tidak begitu mudah, mereka berkata, dia meminta peguamnya membuat kontrak perkahwinan, mengikut mana perceraian, Miranda akan kekal dengan apa yang dia datang ke perkahwinan ini. Di sini cinta itu.

Ingat, pasangan itu bertemu pada tahun 2014 di New York pada majlis makan malam rasmi di rumah fesyen Louis Vuitton. Dengan cara ini, bekas suami Miranda sudah biasa dengan suami masa depannya.

“Seorang lelaki hebat,” – ciri Orlando Bloom Spiegel. Boleh difahami. Bagaimanakah seseorang itu tidak dapat berteman dengan umat pilihan baru, jika anaknya biasa berpindah ke rumah agam Evan pada awal tahun ini. Dalam satu perkataan, lelaki selalunya perlu saling melihat.