Tempat ke-15: Bradley Cooper dan Jennifer Esposito (5 bulan)

Foto: Getty Images

Telah berkahwin: Disember 2006

Berpisah: Mei 2007

Cerita cinta dan sebab untuk berpisah

Pada masa itu, Bradley belum lagi seorang pelakon terkenal, teman wanitanya, Jennifer Esposito, jauh lebih popular. Mereka bertemu selama setahun, dan kemudian berkahwin. Tetapi pasangan itu hanya berkahwin 4 bulan sahaja. Keputusan untuk perceraian adalah sama, tetapi semua orang memanggil alasan yang berbeza. Bradley menegaskan bahawa dia dan Jennifer berpisah rakannya, menyedari bahawa mereka tidak sesuai bersama. Tetapi Esposito berhujah bahawa Cooper adalah manipulator sebenar, dan dia gembira kerana dia berjaya menyingkirkannya.

Pada pertunjukan Howard Stern pada tahun 2011, Bradley jatuh: “Ia hanya berlaku. Adalah baik bahawa kami berdua cepat menyedari apa yang perlu dilakukan. Kadang-kadang anda tiba-tiba menyedari. Ia bukan hanya untuk kita. “

14: Colin Farrell dan Amelia Warner (4 bulan)

Foto: Getty Images

Telah berkahwin: Julai 2001

Berpisah: November 2001

Cerita cinta dan sebab untuk berpisah

Amelia Warner berusia 19 tahun ketika bertemu dengan Colin Farrell. Colin melihatnya di premier filem “The Pen of the Marquis de Sade,” di mana pelakon muda memainkan isteri muda libertine lama. Colin memandangnya dan jatuh cinta. Semangat itu adalah serta-merta. Kekasih telah berkahwin di Tahiti pada 17 Julai 2001. Daripada cincin, Colin membuat tatu di jarinya dengan namanya.

Tetapi apabila semangat cepat-cepat meluap, ia cepat dan dipadamkan – pasangan itu berpecah empat bulan kemudian. Tatu pada jari Colin juga hilang.

Tempat ke-13: Renee Zellweger dan Kenny Chesney (4 bulan)

Foto: Getty Images

Foto: Getty Images

Telah berkahwin: Mei 2005

Berpisah: September 2005

Cerita cinta dan sebab untuk berpisah

Pada 36, ​​heroin filem “The Bridget Jones Diary” berkahwin dengan penyanyi negara, Kenny Chesney, dan dalam empat bulan dia menuntut pembatalan perkahwinan itu. Penyebab kesenjangan setakat ini, tiada seorang pun daripada pasangan suami isteri belum dibuka, tetapi dikhabarkan bahawa persatuan keluarga itu hancur kerana keinginan Drew untuk mempunyai anak dan keinginan Kenni untuk langkah ini.

Tempat ke-12: Lisa Marie Presley dan Nicolas Cage (3 bulan)

Foto: Getty Images

Telah berkahwin: Ogos 2002

Berpisah: November 2002

Cerita cinta dan sebab untuk berpisah

Perkahwinan pertama anak perempuan Elvis Presley adalah pendek – dia telah berkahwin dengan Michael Jackson selama 9 bulan, tetapi perikatannya dengan Nicolas Cage lebih pendek. Kage adalah peminat besar Elvis Presley, dan sesetengah media percaya bahawa perkahwinan dengan Lisa Marie hanyalah keinginan untuk lebih dekat dengan idolanya. Nicholas dan anak perempuannya Presley berkahwin di Hawaii pada ulang tahun ke-25 kematian Raja Rock and Roll. Tiga bulan kemudian, Cage melarikan diri dari isterinya, mengulangi bahawa “dia tidak sepatutnya membuat perkahwinan ini.” Prosedur untuk perceraian lebih panjang daripada kehidupan keluarga – proses berlangsung lebih dari satu tahun. Selepas perceraian, tiada siapa yang berkongsi maklumat tentang bekas rakan kongsi itu.

Tempat ke-11: Nicky Hilton dan Todd Andrew Meister (85 hari)

Foto: Getty Images

Telah berkahwin: Ogos 2004

Berpisah: Oktober 2004

Cerita cinta dan sebab untuk berpisah

Pada bulan Ogos 2004, kakak termuda Paris Hilton bertemu dengan ahli perniagaan Todd Meister. Semasa perjalanan yang menyeronokkan ke Las Vegas, pasangan itu mempunyai fantasi untuk berkahwin. Hiburan, seperti yang dijangkakan, tidak bertahan lama: selepas dua setengah bulan, Nicky dan Todd membatalkan perkahwinan – dengan pasti dengan kata-kata “Saya bercanda dan itu sudah cukup!”.