Hulk dan Iran Souza

Hulk, isteri
Hulk, isteri, kanak-kanak

Pada pertengahan 2000-an, Hulk bermain di Jepun, di mana dia bertemu dengan Iran. Pertemuan berlangsung di restoran Brazil. Melihat keindahan itu, Hulk meninggalkan nombornya, dan beberapa hari kemudian dia memanggil balik. Iran lapan tahun lebih tua daripada suaminya. Pasangan ini mempunyai dua anak lelaki: Jan (5 tahun) dan Thiago (3 tahun).

Semua matlamatnya dikemukakan oleh Zenit kepada isteri dan anak-anaknya dan mampu menghabiskan sepanjang hari bermain dengan lelaki.

Fakta menarik: Hulk adalah muzik romantis yang hebat dan suka. Dia sering menyanyikan isterinya lagu penyanyi Brazil Roberto Carlos “Saya lelaki yang sama”, dan Iran percaya bahawa lagu ini mengenai hubungan mereka.

D.Sh.: “Sekarang pasangan itu tidak mempunyai masalah dalam hubungan ini. Perkahwinan cukup stabil. Ia dapat dilihat bahawa Iran telah menemui minus dalam suaminya dan kini memegang cek, cuba mengarahkan aliran tenaga ke arah yang betul. Hulk mempunyai biofield yang sangat kuat, sukar untuk menindas, tetapi dia tahu bagaimana untuk meyakinkan suaminya untuk membuat keputusan yang tepat. Mereka gembira bersama dan tidak menunggu manna syurga. Mereka hanya cuba untuk maju ke depan dan tidak takut dengan masalah, jangan berpegang pada yurannya, untuk manfaat material. Mereka ditakdirkan untuk bertemu dan bersama. Di masa depan, saya melihat anak lain dan masalah yang berkaitan: mungkin ia akan diberikan kepada mereka lebih sukar daripada anak-anak lain“.