Pemerhati sekular Bozena Rynska mencatat trend: pria-pria sukses modern berhenti memberi perhatian pada blondes berkaki panjang, yang kerjaya mereka menjadi cantik dan menyenangkan mata. Kini lelaki lebih suka wanita yang bijak, berjaya dan bebas. Dan, nampaknya, laporan terbaru dari perayaan perkahwinan mengesahkan ini.

Saya menyasarkan @snc_glavred – pejuang yang berpengalaman, mengambil ketinggian #kazinetswedding

Foto yang disiarkan oleh Julia (@juli_kazinets)

Di sini dari yang terakhir, sebagai contoh. Salah satu hari ini, perkahwinan salah satu daripada orang terkaya Rusia – pengerusi perbadanan BARKLI Leonid Kazintsa. The oligarki mengambil isteri seorang pekerja berusia 28 tahun dari Jabatan Warisan Budaya Moscow Julia Hassia. Julia lulus dengan penghormatan dari Moscow State University, bercakap fasih bahasa Inggeris dan Sepanyol, bertekad untuk membuat kerjaya.

Kami membuat senarai suami-isteri yang telah dicintai yang berkahwin dengan wanita yang sangat cemerlang.

Danil Khachaturov dan Anna Melikyan

Danil Khachaturov meninggalkan pereka Ulyana Sergeenko untuk pengarah Anna Melikyan. Orang oligarki selalu memilih wanita sedemikian, supaya keindahan bonus itu digunakan watak – sebaiknya keluli. Gabungan yang sempurna dari semua ini yang ditemui di Anna. Berbakat, dikeraskan oleh perkawinan dengan orang yang sulit – direktur umum “Kemitraan Pusat” Ruben Dishdishyan, ia idealnya mendekati peran seorang teman hidup.

Foto: Interpress / PhotoXPress.ru

Foto: Pavel Kosolapov / PhotoXPress.ru

Anna adalah pengarah filem, penerbit skrip dan pengeluar filem Rusia yang berjaya. Filem pertamanya yang pertama adalah “Mars”, yang ditayangkan pada 2004 di Festival Filem Berlin. Filem kedua-panjang, The Mermaid, memenangi hadiah untuk Pengarah Terbaik di Festival Sundance, Hadiah FIPRESCI di Festival Filem Berlin dan pada 2008 dicalonkan dari Rusia untuk Oscar.

Bagi filem “Star” pada tahun 2014, Anna memenangi hadiah untuk arahan terbaik pada festival “Kinotavr”. Pada 2015, pita “Tentang Cinta” menjadi yang terbaik di “Kinotavr” dan memenangi hadiah juri pengedar filem.

Pada perdana lukisan ini, yang berlaku pada 3 Disember 2015, presiden kumpulan syarikat “Rosgosstrakh” pertama kali muncul dengan Anna Melikyan. By the way, ternyata Khachaturov menaja filem itu. Tetapi kebaikan seorang lelaki yang dicintai hanya dalam hal ini – ia adalah Anna yang membuatnya istimewa dan jatuh dari serangkaian komedi yang sama.

Pelbagai majalah Amerika termasuk Melikyan dalam sepuluh pengarah paling menjanjikan di dunia. Anna mencipta syarikat filem Magnum, yang menghasilkan filem dan siri televisyen, dan juga mencari dan menghasilkan bakat baru. Wanita yang rapuh! Tidak menghairankan bahawa Khachaturov berminat dengannya.

Andrei Sharonov dan Daria Poverennova

Foto: Ivanov Sergey / PhotoXPress.ru

Widower Andrei Sharonov, rektor Moscow School of Management Skolkovo, yang jantungnya diburu oleh semua anak kelahiran, memilih mereka untuk pelakon Daria Poverennova. Pilihan ini mengejutkan parti itu: dengan pengalaman hidup, membina kerjaya, anak perempuan pada akhirnya, ia tidak sesuai dengan konsep klasik “isteri seorang oligarki.”

Dalam satu temu bual, Daria mengakui bahawa dia tidak bernasib baik dalam kehidupan peribadinya kerana kutukan keluarga. Menurut pelakon, semua wanita keluarganya dianiaya oleh nasib jahat. Tiga generasi wanita tidak berpuas hati dengan perkahwinan. Atas sebab ini, untuk hubungan Poverennova dengan lelaki – ia sentiasa “emosi baru, kegembiraan baru dan … sakit baru.”

Jadi, sebelum pertemuan dengan Sharonov, yang tidak hanya jatuh cinta dengan Daria, tetapi juga diterima sebagai anak perempuannya sendiri. Walau bagaimanapun, Andrew sendiri juga memperoleh banyak: Poverennova – seorang wanita yang bukan sahaja dapat menyokong suaminya, tetapi juga membantu dia dengan nasihat.

Vladimir dan Ekaterina Potanin

Foto: Vyacheslav Prokofiev / TASS

Lelaki terkaya di negara ini Vladimir Potanin setahun yang lalu juga berkahwin, bukan pada model, tetapi pada pekerja berusia empat puluh tahun bernama Ekaterina.

Bulan madu menghabiskan bulan madu di Cote d’Azur. Mereka beristirahat di hotel legenda Du Cap Eden Roc. Pada masa yang sama, cincin pertunangan dilihat pada tangan Potanin. Walau bagaimanapun, pasangan itu tidak mengulas mengenai hubungan mereka dan terutama perkahwinan.

Tidak banyak diketahui tentang teman baru kehidupan Potanin: seorang rakan sekerja, bekerja bersebelahan dengan seorang jutawan dan sangat lama dahulu dia tertarik kepadanya.

Pasangan ini hidup bahagia dan menaikkan anak perempuan berusia tiga tahun kepada Varvara.

Anatoly Chubais dan Dunya Smirnova

Foto: “Komsomolskaya Pravda” / PhotoXPress.ru

Anatoly Chubais memecah stereotaip. Nampaknya, jika dalam 56 tahun untuk memulakan kehidupan baru, maka egegey, dengan sekerat! Dan dia mengambil dan menikah. Empat tahun yang lalu, maklumat sensasi muncul di media bahawa penulis skrip Avdotya Smirnova dan pengerusi lembaga Rusnano Anatoly Chubais telah berkahwin. Gambar dari perkahwinan mereka di sebuah pangsapuri biasa di latar belakang permaidani menjadi hit sebenar di Internet.

Bagi Chubais perkahwinan ini adalah yang ketiga, dan bagi Smirnova yang kedua. Demi Avdotya, ketua Rosnano meninggalkan isteri keduanya, seorang ekonom Maria Vishnevskaya, dengan siapa dia hidup selama 22 tahun. Menurut beberapa maklumat, Chubais meninggalkan isteri keduanya semua harta bersama – tanah di rantau Moscow dan rantau Tver, sebuah apartmen di Moscow, kereta, kereta salji dan karavan.

Dan Duna tidak sial mengenainya. Cinta lebih berharga daripada wang.

Alexey Miller dan Marina Yentaltseva

Foto: Denis Vyshinsky / TASS

Kepala Gazprom, Alexey Miller, juga menghubungkan kehidupan dengan seorang dewasa, mandiri Marina Yentaltseva, wakil kepala aparatur pemerintah Federasi Rusia. Sudah tentu, itu hubungan yang tidak diketahui. Hanya dekat dengan pasangan yang mendakwa bahawa di antara mereka – cinta sejati.

Alexander Dyukov dan Olga Slutsker

Foto: PhotoXPress.ru

Foto: @lutsker

Olga Slutsker selama empat puluh tahun, tetapi siapa yang akan meragui bahawa dia adalah seorang pengantin yang dicemburui? Olga dalam keadaan sukar telah membina empayar kecergasannya dan tergolong dalam kategori wanita yang membuat dirinya sendiri. Oleh itu, kita boleh mengatakan dengan yakin bahawa ini adalah pilihan bertuahnya – ketua Gazprom Neft, Alexander Dyukov – bernasib baik, dan bukan Olga.

Walau bagaimanapun, mereka tidak mengetahui siapa yang utama dalam keluarga, dan selama beberapa tahun telah bahagia tinggal dalam perkahwinan sivil. Baru-baru ini mereka mempunyai anak ketiga.

Dengan cara ini, pemain pilihan Slutsker juga dekat dengan sukan ini. Dyukov secara serentak memegang jawatan presiden kelab bola sepak Zenit. Jadi Olga dan Alexander betul boleh dipanggil pasangan sukan.

Vyacheslav Bresht berkahwin dengan akauntannya

Foto oleh: @ baruch44

Jutawan Vyacheslav Bresht pada usia 60 tahun bercerai untuk berkahwin dengan akauntannya, yang telah menjalaninya dengan segala kesulitan hidup. Seorang wanita tidak jauh lebih muda dari bosnya, mereka mempunyai kepentingan bersama – kedua-dua opera cinta, terbang di seluruh dunia mendengarkan muzik klasik.

Viktor Khristenko dan Tatyana Golikova

Foto: “Komsomolskaya Pravda” / PhotoXPress.ru

Timbalan Perdana Menteri jatuh cinta dengan Timbalan Menteri Kewangan. Satu lagi contoh fakta bahawa isteri pasangan adalah biasa di kalangan pegawai. Contoh yang jelas ialah pasangan Viktor Khristenko dan Tatyana Golikova.

Kehidupan peribadi Tatiana tidak bertahan lama. Dengan suami yang pertama tinggal hanya lima tahun, namun pada akhirnya mereka putus. Ketika tepat novel itu diikat, tentu saja, hanya dua tahu. Tetapi mereka sudah biasa untuk masa yang lama. Kemungkinan besar, sejak tahun 1998, ketika Khristenko datang ke Kementerian Kewangan.

Khristenko dan Golikova berdaftar dan berkahwin pada tahun 2003. Bagi Victor ini juga perkahwinan kedua. Dengan isteri pertamanya, dia tinggal 20 tahun, mereka mempunyai tiga orang anak.

Tatyana tidak mempunyai anak sendiri, tetapi dia mempunyai hubungan baik dengan anak-anak suaminya. Secara berkala mereka semua berehat bersama dan sentiasa berkomunikasi.

Alisher Usmanov dan Irina Wiener

Foto: Samolygo Yuri / PhotoXPress.ru

Presiden Gimnastik Rhythmic All-Russian Irina Viner dan pengasas USM Holdings Alisher Usmanov bertemu lebih dari 40 tahun yang lalu di Moscow dan belum pernah dipisahkan. Irina sentiasa menyokong dan menyokong suaminya dalam segala-galanya.

Pasangan itu bertemu di salah satu dewan sukan di Tashkent, di mana Irina terlibat dalam gimnastik berirama, dan Alisher pergi ke bahagian pagar.

Satu mesyuarat baru telah berlaku di ibu negara. Wiener kemudian bekerja sebagai jurulatih, dan Usmanov belajar di MGIMO. Pada masa itu, atlet itu telah bercerai dan membesarkan seorang anak muda. Alisher lama mengurus seorang kawan lama, dan tidak lama kemudian pesona timur dan ketabahannya menghasilkan buah. Pasangan itu mula hidup bersama, setelah berpindah ke Uzbekistan.

Walau bagaimanapun, ujian sebenar sedang menunggu mereka dalam kehidupan mereka. Pencinta memisahkan penjara, di mana Usmanov jatuh selama enam tahun atas tuduhan penipuan. Ia adalah dari tempat-tempat penjara bahawa cadangan perkahwinan itu diikuti, dan Irina bersetuju. Selama bertahun-tahun dia telah menanti kekasihnya bersama anaknya Anton, dan selepas awal pembebasan Usmanov, keluarganya berpindah ke Moscow.

Viktor Vekselberg dan Marina Dobrynina

Foto: Interpress / PhotoXPress.ru

Foto: Krasilnikov Stanislav / TASS

Marina Dobrynina, isteri sederhana dan bijak Viktor Vekselberg, pengerusi lembaga pengarah kumpulan syarikat Renova, memutuskan untuk mendedikasikan hidupnya kepada anak-anak.

Marina kelihatan jauh lebih muda daripada suami yang berusia 59 tahun, tetapi mereka hampir sama dengan usia. Bersama mereka belajar di MIIT, bertemu dalam kempen pelajar, berkahwin, lulus dari sekolah menengah. Dia segera pergi ke bayang-bayang, lebih suka menaikkan dua anak.

Sekarang Marina menjalankan dana kebajikan “Umur yang baik”, yang membantu kanak-kanak dan orang dewasa dengan gangguan mental.

Kerja utama dana adalah sokongan organisasi negara dan awam, dana mengawasi lebih dari 100 projek untuk pemulihan pesakit mental, membantu menubuhkan pusat pemulihan. Yayasan mengadakan perayaan kreativitas orang dengan gangguan mental “Thread Ariadne”. Sejak 2008, bersama Yayasan Nikita Mikhalkov “Urga – Wilayah Cinta” membantu para veteran filem. Vekselberg juga mempunyai dana amal sendiri “The Connection of Times”, Marina, dan di sana dia memberikan segala macam sokongan kepada suaminya.