Evgeny Tsyganov dan Anna Melikyan
Foto: Lika Bragina

Upacara pemberian penuh daripada majalah “Snob: Diperbuat di Rusia” telah diadakan di Moscow pada Isnin, 28 September. Bintang acara itu kini dua kali ganda lelaki tahun ini, pelakon yang terkenal dan bapa kepada tujuh anak Yevgeny Tsyganov.

Artis menjadi pemenang dalam pencalonan “Bertindak”. Menurut wakil-wakil penerbitan itu, dia berjaya dalam filem “The Battle for Sevastopol”, di mana, kita ingat, Tsyganov bermain penembak jitu.

Perlu diingat bahawa pelakon itu berkelakuan sangat tenang. minuman keras tidak menggunakan (bertentangan dengan anugerah baru-baru ini “Person of the Year» GQ majalah, di mana, untuk bergerak ke meja bufet, Eugene tidak menghalang dirinya dalam ungkapan; lanjut di sini), tetapi jenaka telah membuang kanan dan kiri …

“Jurnal Snob jelas bukan penerbitan terburuk. Mereka dibaca. Malah di tandas saya, dia selalu berbohong, – kata Tsyganov dalam temu bual dengan wartawan Hari Perempuan. – Kini saya sedang bekerja – sebuah produksi baru di Fomenko Theatre, sebuah kumpulan muzik yang kadang-kadang kami memberi konsert di institusi kecil, dan, tentu saja, penggambaran dalam filem. Saya kini menumbuhkan janggut berhubung dengan peranan baru dalam gambar bersejarah Slava Ross, penembakan sudah bermula. “

Evgeny Tsyganov dalam t-shirt dengan nama anak perempuan yang termuda
Foto: Lika Bragina

Perlu diingat bahawa perhatian khusus wartawan menarik sweater, di mana seorang pelakon terkenal muncul. The svitshote, khususnya, menghiasi nama anak perempuan yang baru lahir Vera, yang dilahirkan dua minggu lalu.

“Semua orang bimbang tentang awak. Sudah banyak khabar angin yang tidak menyenangkan pergi selepas perpisahan dengan isterinya … “- tidak dapat menolak dan meminta wakil media.

“Apa yang anda bimbang? Julia Peresild? Gadis baik. Snigir – juga. Semua baik dengan saya. Biarkan mereka menulis apa yang mereka mahu. Saya tidak peduli, “kata Yevgeny Tsyganov. “Dan bagi anak-anak saya … Anak-anak tidak peduli dengan anda” (untuk butiran lanjut dibaca di sini).

Sementara itu …

Pada anugerah itu dihadiri oleh ramai orang yang terkemuka: Ksenia Sobchak dan Leonid Parfenov, Andrei Makarevich, Basta, Leonid Yarmolnik Semen Slepakov dan lain-lain.

Pelakon Dmitry Miller mengakui bahawa walaupun isterinya dengan anak perempuan kembar berusia satu tahun di Sardinia, dia mampu untuk pergi ke hadiah malam ini, berjumpa dengan kawan-kawan:

“Julia dan anak-anaknya telah berehat di Itali selama tiga bulan dan hanya akan kembali pada bulan November, apabila mereka sudah menjadi sejuk. Dan saya sendiri baru-baru ini membintangi video dengan Katya Lel, perdana yang akan berlangsung di konsertnya pada 17 Oktober “.

Leonid Yarmolnik dilindungi kepala cap dicukur, menjelaskan bahawa mereka terpaksa diubah kepada peranan baru, sebab itu apa-apa percanggahan dalam pakaian, dan menambah sambil ketawa:

“Saya sendiri tidak sombong, jika hanya dalam hubungan seks! ..”