Svitshoty – a modern világ ideális ruhája. Könnyű stílusos megjelenésük minden körülmények között. 

Vetements köszönhetjük azt a tényt, hogy megnyitotta ezt a csodálatos darabot szekrény nők a ’90 -es években, átalakították a klasszikus póló a szigetelt sport kapucnis, hosszú ujjú.

Most a nadrágtartók és a kapucnis pulóverek kétségtelenül megszűntek a sport stílusának. 2018-ban bevetették a divatos nőket, hogy elérjék a leginkább “visszafogott” stílust, a la “tegye az első dolgot, amely kimaradt a szekrényből”. És a legelegánsabb lehetőség – egy ruhadarabot viselni, amely első pillantásra egyáltalán nem keveredik vele. Például a rövidített svájci felvételek jól mutatnak klasszikus nadrágot csíkkal.

hogy mit viseljen sweatshot 1

hogyan kell stílusosnak nézni

A lámpák a sportos stílus elemei, a kapucnisok is, így együttesen hibátlanok. Ne féljen cipőt viselni olyan cipőkön, mint a cipők, például szépen illeszkednek egy ilyen készletbe.

trendek 2018

Svitshoty különböző minták most létrehozza és sport márkák, mint a Nike, Yeezy, Fenty Puma Rihanna és márkák, gyártás klasszikus és alkalmi ruhák, mint Guccy, DG, törtfehér, Tommy Hilfiger, Givenchy, megnyitó, és mások. Az utolsó ajánlat kombinálni svájci ingek midi szoknyákkal, különösen plisse.

sweatshot, amit viselni 2018

pulóver, mit viseljen

hogy mit viseljen sweatshot 2

OLVASSA FEL: Vedd le azonnal: 5 dolog, amit a srácok nem akarnak látni a lányokon

Persze, egy csomó srác nem lelkesednek ezt a ruhát, de egy részét loptad a szekrényből a nagymama, és részben – a kabinet. De valójában ez a stílus nagyon elegánsnak tűnik.

Egy másik lehetőség a pulóver viselése klasszikus hosszú szoknyákkal és könnyű szövetekkel készült vitorla nadrágokkal.

nyereményjáték trendek 2018

divat pulóver

Hosszú svitshoty combközépig télen és tavasszal is hordható csizmák vagy csizmát és meleg zokni. Akár egy növekedési modell, vagy – vékony, fiatal hölgy, rajta egy hosszú svitshoty és lapos cipő – láb nem fog rövid.

mit viseljen egy svájci lövés 4

OLVASSA FEL: A probléma megoldódott: milyen lábbelikkel viseljen kabátot ebben a szezonban

A svájci felvételek a szűk nadrágok, a farmer-barátok és az anya farmerek között is jól néznek ki.

hogyan viseljen pórusokat

SWATCH 3

swttshot 5

Ilyen kombinációk segítenek létrehozni egy képet a 90-es évek stílusában. És a rongyos farmerekkel és a bomba, akkor kap egy régi iskola kombinált.