Kristina Pimenova
Kristina Pimenova
Fotó: Instagram

Kristina Pimenova mindössze 9 éves, de már a legsikeresebb modellek listáján szerepel, és a világ legszebb lányának is elismerik. Karrierje három év alatt kezdődött. A dobogón, a moszkovit először négy évesen jött ki. Amikor csak hét éves volt, díszítette a fedelet divatBambini, és később szerződést írt alá RobertoCavalli, Dolce Gabbana, Armani, Benetton és sok más márka. Több mint 2 millió előfizetője van Facebook és több százezer be Instagram. Ugyanakkor minden társadalmi hálózatot az édesanyja, Glyceria vezet, aki feleségül vette lánya karrierjét.

Christina fotói az Instagramban is megjelennek, amelyek nem mindig ártatlanok. Így például egy nő megjelent egy képet, amelyben a lánya rövid ágyékon fekszik az ágyon. A hozzászólások azonnal elkezdték dicsérni a lány hosszú lábak, és az egyik rajongó is nevezte a “baba”. És sok ilyen megjegyzés van Christina oldalán.

A lány szépsége kétségtelen: a hatalmas kék szem és az angyali megjelenés nem hagyja közömböset. Egyesek azonban továbbra is aggasztják, hogy a gyermek sok képét szexualizálják – még azok is, amelyek mobiltelefonon készülnek. Úgy tűnik, hogy Glyceria szándékosan feltölti a szexuális felhangokat tartalmazó képeket az internetre.

Érdemes megjegyezni, hogy Christina Pimenova “Instagram” oldalának egyes előfizetői aggódnak, mi történik. “Hegedű felszerelés egy gyermek számára” – mondta a kép alatt lévő megjegyzés, amelyben Christina rövidített leopárdnyomtatással készült. Egy másik megjegyzés, amelyet egy férfi felhasználó nyilvánvalóan írt: “Tetszik”. – A lányát szexualizálja. Ez nem helyes, és a jövőben problémákat okozhat a pszichében – jegyezte meg az egyik előfizető aggodalmát. A lány anyja nem jelent problémát, hogy lánya felnőtt pózokba kerül a fotózás során, nem látja, és tagadja a szexuális felhangokat is a “haza” képeken.

Christina atya – volt futballista, 33 éves Ruslan Pimenov. Anya, Glyceria, az egykori modell, így a lánya útja nem meglepő. By the way, a lánynak van egy nővére, Natalia. 15 éves, Angliában tanul.

Eközben a szexuális botrányok a gyermekmodellek körül – ez a jelenség nem ritka. 2011-ben például a támadások áldozata volt a tíz éves Tylin Blondo, aki felnőtt öltözékben öltözött, és kényszerítette a dühös pózokat.