A cikk tartalma:

  • Mire kell viselni egy kék színű réteget
  • Kiegészítőket választunk
  • videó
mit viseljen kék kabátot
Mire kell viselni egy kék színű réteget
Fotó: Getty

Mire kell viselni egy kék színű réteget

Ideális kép létrehozásához figyelembe kell venni a szövet stílusát, színét és textúráját. A klasszikusok egy kovácsolt kabát a térd felett. Ez a modell mindkét ruhában és nadrágban viselhető. Hangsúlyt fog fektetni a kép eleganciájára, nõiességére és kifinomultságára.

A csonka kabátot leginkább farmerekkel vagy szorosan illesztett nadrágokkal lehet kombinálni. Az alsó rész alatt egy sima szoknyát is viselhet a térdre bármilyen díszítő elem nélkül. De egy hosszú ruhát választani egy kék csonka kabátnak meglehetősen nehéz. Leggyakrabban ez a kép nem megfelelőnek tűnik, ezért jobb, ha nem kísérel meg kísérletezni.

Ami a cipőket illeti, a tetejétől függően kell választania. Felszerelt réteggel megfelelőnek kell lennie magas és közepes sarkú cipőhöz. A zokni kerek vagy hegyes legyen. És egy csonka kabátnál alkalmas cipő férfias típus, vastag sarkú cipő, valamint bokacsizma.

Milyen ruhák és cipők, hogy kiválasszon egy kék kéket, attól függ, hossza és stílusa.

A színpalettáról jobb, ha a fehér, a fekete, a szürke és a barna árnyalat előnyben részesíti. A kék köpenyhez is meleg pasztell színek adhatók – világos bézs, rózsaszín bézs vagy őszibarack. Az egyedülálló és ünnepi képhez sárga, piros, zöld és narancs színek alkalmasak.

Coat kék: kiegészítők

A monokróm kék bevonat hígítása segít a különféle tartozékok – táskák, kesztyűk, sálak és kalapok. A klasszikus stílusban a világos és semleges színek téglalap alakú kézitáskák jól néznek ki. Hosszú övvel vagy anélkül lehet (tengelykapcsoló). Ezenkívül kiválaszthatja a nagy női kézitáskákat is.

A legjobb megoldás egy rövid kabát – hátizsák és aktatáska számára. Ezenkívül jól össze kell kapcsolni a kézitáskákat egy hosszú, a váll fölött viselt szíjjal. Ez a kombináció alkalmas ifjúsági vagy hooligan kép létrehozására.

A kesztyűt a hüvely hosszától függően választják ki. Hosszú kesztyűt választanak a ¾-es ujjakhoz, a rövideket a klasszikus hosszúságúakhoz. A kesztyű színe fekete vagy piros lehet. A kesztyű lédús színének kiválasztásakor vegye fontolóra a kompatibilitást a ruházati alkatrészek más részével.

Fényes akcentust hozhat egy sál segítségével. A sálak bármilyen fajtája és árnyalata alkalmas a kék kabátra. Ezek lehetnek monofonikusak vagy többszínűek. A sál helyett nyakkendőt vagy nyakpántot köthet.

Sima kabát sikeresen árnyékolható érdekes kiegészítőkkel: sál, kézitáska, kesztyű vagy eredeti fejdísz.

Kiegészítés a létrehozott kép segít a fejfedő. A széles karimájú kalap klasszikus réteggel kiemeli az eleganciát. És a hosszú kesztyűkkel együtt egy pár retro is hozzá. Egy laza kabátért egy puha kalap-sapkát csinálnak, és egy rövid kabátnál egy normális kalapot, amely tökéletesen illeszkedik a fejébe.

A kék kabátot sok mindennel kombinálják, de ezzel együtt ügyelnie kell arra, hogy ne ismeri el a következő hibákat:

  • A ragyogó smink vulgárisnak és nem megfelelőnek tűnik
  • ne csinálj sok ékezetet, elegendő lesz (pl. sál vagy kézitáska)

Ha követi ezeket a tippeket, akkor képes lesz egy harmonikus kép létrehozására

Most már tudod, hogy mit viselsz egy női kabát kékre. Ezért bátran ajánlásokat és ajánlásokat használva kezdjen új képeket kinyerni és új “kiemelkedéseket” adni.

Szintén érdekes olvasni: felszedni a port.