Sjetite se da je njegova pozicija sportaš održana u tajnosti i da je 16. prosinca 2017. godine, ona je i Enrique Iglesias postali roditelji blizanaca, sina Nikole i kćer Lucy, postao je poznat samo mjesec dana kasnije, kada je par podijelio fotografije djece na društvenim mrežama. Tada mnogi Hayter napao 36-godišnjeg tenisača, kažu, to ne se rodi, pa da ne objavi fotografije za vrijeme trudnoće i uopće nestao s interneta. Sumnje publike također su pojačane slikama djevojke nakon pojave malenih: ona je previše vitka za majku dvaput.

Očigledno, Annaove optužbe protiv nje bile su dosadne. Kournikova je uzeo i dokazao da je sama nosila sina i kćer. Sportaš je postavljen na Instagram fotografije na 37. tjednu trudnoće, a svi sumnjičavi morali su prihvatiti poraz.

Fotografija: @annakournikova

Slika zvijezde donijela je divljenje obožavateljima. Posebno ih je pogodila forma Anna. Imati takvu figuru u zadnjim danima trudnoće nešto je nevjerojatno! Ako je Kournikova fotografirana sa stražnje strane, jedva da je netko mislio da je u poziciji, jer ga samo trbuh izdaje.

Teniski igrač nije samo ne previše, izgleda kao da je izgradio, dok je čekala za djecu. Njezine zubne noge, ispupčene graciozne ruke govore o tome. Ne trudnoća, već nekakav san. Sada je jasno zašto šest mjeseci nakon rođenja Kournikova čeličnog tiska i gram viška masti. Ipak, profesionalni sportovi se čudesa s likom.