Holly, Collie

skót juhászkutya
skót juhászkutya
skót juhászkutya
skót juhászkutya

Kennel collie hosszúszőrű “San Impaer”, a tenyésztő az óvoda, cynologist, kezelő, fotós – Marina Razumova.

Teljes név: Sun Empire Winter Olimpik Viktory

életkor: 15 hónap

Holly egy nagybetűvel bíró collie kutya! A skót juhász fajtája ködös Albionból származik. A collie szokásos színe vörös (arany), sötét (sable) és tricolor. A sötétkék holly színe.

A collie fajta között nehéz találni egy hitetlenkedő vagy agresszív kutyát, és Holly, mint a fajta világos képviselője, természeténél fogva minden fajta jellemzője a fajta számára. Ő egy véres kutya. Vidám, vidám, aktív, tolakodó, nyitott kommunikálni a gyerekekkel, az emberekkel és az állatokkal. Kiváló tartály lehet (kutyák, akik kommunikációval kezelik az embereket).

Az utcai házában lakik, de amikor belép a házba, nagyon jól viselkedik, mert tudja: a házban lévő kutyák bizonyos értelemben viselkednek. És a collie könnyű a tanulás a fajta.

Holly a legsikeresebb kutyakiállítás. Ez még mindig az egyetlen, „San Impaer” nyert egy nagy kiállítás keretében az elismert szakértő, mindig nagyon sok, erős és tekintélyes „Best in Show Juniors – 1”! Most 6 győzelemmel rendelkezik a “Legjobb fajta”! Győztese és nyertese a “Best in Group” kiállításoknak. De először Holly nem csillag, hanem kellemes és fáradhatatlan társ a gyalogláshoz és a gyerekekhez.

Ennek a kutyának egyedülállósága elsősorban arcának kifejezésében, és persze nagyon gazdag kabátban. Tudja, hogyan építsen szemet a szakértőknek, és nem maradnak közömbösek a szépsége iránt!

Herceg, Collie

skót juhászkutya
skót juhászkutya
skót juhászkutya
skót juhászkutya

Kennel collie hosszúszőrű “San Impaer”, a tenyésztő az óvoda, cynologist, fotós – Marina Razumova.

Teljes név: A Nap Birodalma Zealous to Win

életkor: 5,5 hónap.

A legjobb férfias tulajdonságok és szépség megtestesítője Fajta collie hosszú hajú, ez a mi hercegünk. Amint született, így hívták. És továbbra is nő a jogdíj. Okos, könnyen megtanulható, pozitív, nagyon brutális, még egy ilyen fiatal korban is. Jó származású, gyönyörű külső, csodálatos karakter miatt nem áruljuk el a herceget, de otthon hagyjuk! Kétségtelen, hogy a jövőben ragyogó kiállítási karrierje lesz. Ezenkívül tenyésztési tervünket a kennelre helyezzük.

A herceg nagyon édes, nem túl kényelmes az életben, de vicces és vicces szokás. Ez a kis huligán, éppúgy, mint apja (aki a mi bérleti díjunkban élt), vicces ivóvíz. Ez így néz ki: először a tavak, mint egy kutya. Aztán nyilvánvalóan, amikor már részeg, elkezdődik a cirkusz. A teljes hosszúságú “csőr” lecsökkenti az orrát egy csésze vízben, és az orrlyukán keresztül fúj levegőt – kiderül egy gejzír, buborékok verte. Víz és porlasztva repülő minden irányban, a szemében a rabló Prince fülében kutyák, amelyek körül nézni ezt a műsort … szép arc emelkedik ki a poharat, és ő nedves orrát fut boldog. Egy pohár víz alul van, és újra fel kell tölteni, hogy inni a többieket.

Vicces, édes, társaságkedvelő és nagyon szeretetteljes A herceg mindig rohangál a hívásra, és készen áll arra, hogy részt vegyen bármelyik játékban, pánikban vagy kampányban!

Ó, Collie! Hogy szeretem ezt a fajtát. És mindenki, akinek egyszer volt otthon kótya, örökké hű marad a fajtához! Collie – nagybetűvel, baráttal, társával, intellektuális kutyával és értelmiségiekkel rendelkező kutya!

Tetszik egy collie? Szavazz nekik az utolsó oldalon.