Sudah malam ini kita akan tahu nama wanita bertuah itu yang akan menerima cincin berharga dari sarjana muda negara itu, Dmitry Cherkasov? Di mana pakaian akan Stella dan Lida muncul di akhir pertunjukan “Bach 7”? Nikmati eksklusif kami!

Selama 3 bulan, kami menyaksikan kekeliruan dan perubahan rancangan romantis utama di saluran STB – “Bach 7”. Daripada 25 peserta Bach, Dmitry Cherkasov sepatutnya memilih satu-satunya yang dia akan terus membina hubungan selepas projek itu. Terdapat segala-galanya: kedua-dua pengakuan yang bersemangat, dan tarikh yang melampau dan berjalan kaki laut, ciuman dan pelukan yang bersemangat, kenalan yang bertanggung jawab dengan ibu bapa, dan, sebenarnya, perlawanan akhir. Sebelum ini, peringkat paling penting, hanya dua gadis yang telah mencapai – Lida dan Stella, anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang mereka di sini.

Sarjana Muda 7 Stella dan Lida

Dalam temu bual dengan Beauty.ua, Dima mengakui bahawa ia sangat penting baginya bahawa gadis itu ikhlas, tidak membina dirinya sendiri yang dia tidak, dan memiliki nafsu untuk hidup, keupayaan untuk menikmati setiap hari dan memberi inspirasi kepada lelaki sendiri dengan ini:

“Adalah penting untuk memahami bahawa jenis wanita tertentu menarik jenis lelaki tertentu, jadi jika anda ingin mencari cinta sejati, menjadi diri sendiri,” menasihati Dmitry Cherkasov kepada pembaca kami.

Bach 7 Dmitry Cherkasov akhir

Kami benar-benar bersetuju dengannya: Saya mahu mempercayai bahawa perasaan sebenar tidak akan berhenti bekerja dan akan mendapati tempat di tengah-tengah watak utama pertunjukan “Bach 7”. Kami ingin Dima membuat pilihan yang tepat, jangan membuat kesilapan dan membina hubungan dengan seorang gadis yang akan menjadi sahabatnya dalam kehidupan.

Sarjana Muda 7 yang menang

Walaupun kami sedang menunggu akhir projek “Bach 7”, kami menawarkan sekilas pakaian Stella dan Lida, di mana keindahan muncul sebelum Dmitry Cherkasov pada upacara yang paling penting dalam realiti ini. Sudah tentu, kita boleh meneliti imej-imej secara terperinci hanya selepas gelombang udara, apabila akan ada gambar dalam kualiti terbaik, di mana Dmitry akan berpose dengan yang dipilihnya.

Majlis Sarjana Muda 7 majlis mawar episod 5 gambar

Stylists projek itu adalah dua gadis menawan Agneta Kusakina dan Polina Podobedova, yang sepanjang tempoh memilih gambar yang paling berkesan dan harmoni untuk para peserta. Anda boleh memastikan ini dengan menilai kostum keindahan pada parti pertama, di Lviv, pada upacara mawar di Sepanyol dan, tentu saja, upacara terakhir di Milan. Pakaian masing-masing dipilih bukan sahaja pada stylist, tetapi berdasarkan jenis dan angka gadis itu, serta citarasa beliau. Mengenai pilihan pakaian untuk pameran akhir pertunjukan “Bach 7” secara keseluruhannya dibelanjakan kira-kira 6 hari dan 48 jam.

Akhir penganugerahan 7 Sarjana Muda Stella

“Pakaian akhir untuk Stella dan Lida dipilih di Kiev. Pilihan pakaian untuk setiap peserta mengambil masa 3 hari. Rata-rata, ia mengambil 6-8 jam sehari. Ini adalah proses yang panjang, terdapat banyak pilihan! Pada mulanya, kami tidak merancang bahawa ia akan menjadi pakaian hitam dan merah yang berbeza. Daripada keseluruhan timbunan pakaian, 3 varian bagi setiap finalis dipilih. Kami sentiasa mengukur mereka, gambar, memerhatikan, memikirkan, mengukur mereka sekali lagi, melihat semula sehingga akhirnya kami berhenti pada pakaian yang paling hebat ini, “saham Agneta.

Stella berpakaian akhir Ijazah Sarjana Muda 7

Akibatnya stylists stylists telah memilih bukan salji putih atau krim standard, tetapi pakaian mewah warna hitam dari jenama Amerika Terani Couture. Pakaian itu, dengan berkesan menekankan tokoh feminin peserta, dengan rok meluncur ke bahagian bawah, menarik perhatian dengan bahagian atasnya yang menakjubkan, dihiasi sepenuhnya dengan kristal berwarna terang. Kepada pakaian itu telah dipilih bulu hitam mencuri yang memanas Stella sambil menunggu keputusan terakhir Bach.

BACA JUGA: Dari Kilian hingga Yves Saint Laurent: Apa wangian yang dilakukan para peserta pameran “Bach 7”?

Bakat akhir 7 pakaian Stella

Menariknya, Stella pada mulanya menyukai pakaian lain – dalam gaya era Great Gatsby, tetapi dia terpaksa berputus asa, kerana tidak ada masa untuk menyesuaikan pakaian itu kepada tokohnya:

Stella akhir Sarjana Muda 7 pakaian

“Untuk Stella pada mulanya melihat pakaian yang sangat cantik, bersulam penuh dengan manik-manik, dalam semangat 20-an. Tetapi kita menyedari bahawa kita tidak akan dapat menyesuaikannya, ia adalah satu proses yang agak sukar. Dan ia sangat berat, berat 5-6 kg, “kata Agneta.

Gambar Stella 7 akhir gambar Stella

Sebaliknya, Stella Lida muncul sebelum Sarjana Muda dalam pakaian merah jambu di lantai Gatti Nolli. Asymmetric basque dan sulaman volumetrik pada tali pinggang kelihatan elegan dan memberikan imej kesungguhan. Pakaian ini telah berkembang dengan sempurna pada angka Lida: anda tidak boleh mengatakan bahawa pada mulanya ia adalah 2 saiz yang lebih besar, dan gadis di dalamnya benar-benar lemas:

Sarjana Muda 7 Lida akhir

“Kami memilih pakaian dengan Lida lebih lama daripada dengan Stella. Terdahulu banyak varian dari pereka Ukraine, melawat semua jenis butik dan bilik pameran dan akhirnya diselesaikan pada versi merah ini. Lida juga sangat bersemangat mengenai pakaian itu. Jika bukan untuk satu “tapi”: gaun itu adalah dua saiz yang lebih besar dan harus menyesuaikan dengan serius tokoh peserta. Selain itu, kami tidak mempunyai masa untuk menyelesaikannya sebelum berlepas ke Milan, jadi Grisha Reshetnik membawa pakaian itu ke upacara terakhir, “kata Agneta Kusakina, stylist projek” Sarjana Muda 7 “.

BACA JUGA: Sarjana Muda 7: gaun mewah peserta pada upacara terakhir mawar

Lida Bach 7 Akhir pertunjukan

Pakaian dipilih, kanak-kanak perempuan bersedia, kebimbangan Bacelor Dmitry Cherkasov, seperti berjuta-juta penonton projek “Bach 7”. Hari ini kita akan mengetahui siapa yang akan menang dan menikmati pertemuan yang paling tulus dan lembut untuk sepanjang musim.

Siapa yang akan memenangi projek “Bach 7”: Stella atau Lida?