Bukit

Rolling boleh dilakukan pada apa sahaja: seseorang membeli “kek keju”, topi ais, dan seseorang memotong sepotong linoleum atau mengambil kadbod – dan ke hadapan dengan keturunan ais!

Foto: arkib perkhidmatan akhbar TsPKiO dinamakan selepas. VG Belinsky

“Winter Town” di bandar satelit

Terdapat dua slaid besar kira-kira 15 meter setiap satu. Terdapat sangat kecil – 3 m. Pada sebelah petang, seluruh kompleks diterangi. Berhampiran dengan gelanggang ais dan kotak hoki dengan skating sewa. Terdapat kafe jalanan. Berdekatan terdapat banyak bangku, memainkan muzik.

Gorka di Zasek

Sebuah bukit di tengah-tengah hutan, tetapi pada masa yang sama di bandar – itu nyata! Bukit di Zasek menanti semua orang yang melampau dan gembira kecil dan dewasa. Di sini anda boleh menyewa peralatan sukan. “Zaseka” adalah tempat yang ideal bukan sahaja untuk peminat ski, tetapi juga untuk mereka yang ingin belajar bagaimana untuk berdiri di ski alpine dan snowboarding!

Stadium “Snowflake”

Ini adalah tempat yang sangat baik untuk rekreasi keluarga. Ada bukit di mana anda boleh menaiki keretapi, “cheesecake” dan topi ais, dan juga jejak ski yang sangat baik dengan tanda-tanda lalu lintas. Tiada lampu di stadium.

Slide musim sejuk di Istana Perintis

Salah satu slaid musim sejuk yang paling popular dan tertua di Penza terletak di lereng Istana Perintis. Jangan menafikan diri anda keseronokan menunggang sledges dan perempuan berais. Bukit itu menyala, dan panjangnya tidak melebihi 60 meter.

Bukit di Autodrome Virage

Sebuah bukit yang luas 150 meter yang menanti anda berhampiran litar “Virage”, ia akan menjadi menyeronokkan untuk orang dewasa dan kanak-kanak. Lampu di atas bukit di sana.

Bukit di sekolah № 23

Untuk semua penduduk South Glade kami memberitahu anda bahawa anda juga mempunyai slaid yang sangat baik untuk bermain ski! Yang paling sesuai untuk kanak-kanak: panjangnya hanya 10 meter, dan ia tidak curam. Terdapat pencahayaan.

Bukit di Dataran Lenin

Bukit yang paling popular terletak di tengah-tengah kota, di Lenin Square, di sebelahnya terdapat sebuah gelanggang luncur terbuka, sebuah tenda dengan sebuah kafe dan sebuah bilik tidur, sebuah pokok Krismas! Ambil “cheesecake”, ais krim dan kemudahan lain untuk bermain ski dan bergegas ke bukit.

Gorka di Central Park of Culture and Sport. V.G. Belinsky

Terdapat dibina “Winter Town” dengan slaid cerun untuk kanak-kanak dan arca ais. Foto dengan mereka sangat cantik! Daya tarikan utama bandar adalah slaid ais yang selamat untuk kanak-kanak. “Winter Town” dibuka setiap hari dari jam 10:00 hingga 20:00.