Berbanding tahun lepas, bandar ini hampir dua kali ganda. Pinnacles menaipkan ruang, sehingga tidak ada peta yang sukar untuk dikelirukan. Terdapat slaid yang tinggi, yang anda boleh menaiki hanya di tiub sled kembung. Kios dengan teh panas dan tanah liat, pastri, merasakan kasut dan sarung tangan. Ramai, banyak tokoh cahaya, watak plastik kartun Disney – sesungguhnya, idea-idea untuk gambar tidak perlu dicipta, anda boleh mengambil gambar di mana-mana – perkara utama adalah untuk mempunyai memori yang cukup di dalam kamera.

Gelanggang es terpanjang di Eropah kini dibayar, pintu masuk 50 rubel. Dan, mungkin, terima kasih, ini benar-benar mungkin untuk menungganginya tanpa ancaman perlanggaran dengan berjalan pejalan kaki, seperti tahun lepas. Tetapi ada satu lagi, lebih kecil saiz gelanggang untuk kanak-kanak di bawah umur 12 tahun, dan ia adalah percuma. By the way, di box office ada hanya dari saiz ke-28, jika anda memerlukan kurang – lebih baik untuk membawa anda sendiri. Salah satu daripada hari ini akan membawa “pembantu”, anak-anak akan dapat menunggang, berpegang kepada mereka agar tidak jatuh.

Sebuah bandar dongeng dibuka di tambak Kremlin di Kazan
Foto: peta bandar

Kakek Frost datang untuk merasmikan “Town Fairy”. Benar, ia kelihatan seperti Dumbledore, wira filem Harry Potter, tetapi ia tidak mengganggu kanak-kanak sama sekali.

Rumah Santa Claus terletak di dermaga, dan laluannya melewati kampung bunian – bengkel kreatif. Ia berada di rumah ini bahawa Kakek mengambil tetamu: dia meletakkan anak-anaknya di lututnya, mendengar puisi, lagu dan janji untuk membawa hadiah untuk pokok Krismas pada Malam Tahun Baru. Elf yang dilatih khas membuat foto untuk ingatan (untuk tiket berasingan).

Walaupun kanak-kanak berbisik dengan ahli sihir, orang dewasa juga tidak bosan: hiasan pondok itu tepu dengan butiran yang anda ingin lihat untuk masa yang lama.

Berhampiran rumah di rusa hidup rusa sebenar – walaupun kecil, tetapi sangat bagus.

Pekan ini dibuka dari pukul 12.00 hingga 22.00, pintu masuk 200 rubel. Kanak-kanak di bawah umur tiga tahun adalah percuma. Di pejabat kotak, terdapat 8 juruwang bekerja agar tidak membuat giliran yang panjang. Untuk bayaran tambahan, anda boleh meninggalkan kanak-kanak di palungan, membeli makanan ringan dan menaiki gelanggang luncur.

Sebuah bandar dongeng akan berfungsi sehingga 29 Januari.

Lihat betapa cantiknya di sana!

Sebuah bandar dongeng dibuka di tambak Kremlin di Kazan

Tetapi tanggapan kami tentang rumah Santa Claus.

Perhatikan: kasut – kasut jalan. Di dalam, Kakek berjalan dalam selipar! Dan cookies di atas mejanya adalah nyata!

Rumah Santa Claus