Életkorával a bőr kevésbé rugalmas és rugalmasabb lesz, amint az első imitáló ráncok bizonyítják. Azt mondjuk, hogyan lehet megelőzni az ilyen kellemetlen jelenséget az ifjúságban, hogy a bőr minél simaabb és sima legyen.

Az idő múlásával a bőr szárazabbá válik, elveszíti a rugalmasságot és élesen reagál a nyújtásra – ennek eredményeképpen kapjuk az első utánzó ráncokat. Annak érdekében, hogy a lehető leghosszabb ideig elhúzzák a megjelenésüket, érdemes korai életkorban gondoskodni a bőrről.

A ráncok a homlokon, a szem körül és az ajkak számos tényező befolyásolja, köztük elhanyagolása hidratáló vagy helytelen eszközökkel, szokások ráncossá a homlok és a szem kancsal. Még a rossz étel és a rossz szokások is okozhat korai ráncok, az ő szerepe van a hosszú ideig tartó napfény és a folyamatos stressz.

utánozza a ráncokat

Eszközök az arcráncok megelőzésére

Annak érdekében, hogy megakadályozza a ráncokat a szemek és a sarkok alatt, győződjön meg róla, hogy minőségi krémet kap a szem körül a zónához, ami megfelel Önnek. Mivel a bőr ezen a helyen különösen finom és kényes, különleges gondoskodást igényel. Az ilyen krém tökéletesen hidratálja a bőrt, telíti be vitaminokkal és ásványi anyagokkal, megakadályozza a ráncokat és megbirkózik a duzzanat és a sötét karikákkal.

OLVASSA EL: A nedvesség hiánya: a dehidratált bőr okai és jelei

ráncok a szem alatt

Hogy megakadályozza a ráncok a homlokon, a sarkokban az ajkak és az orr körül, figyeljen a olajmentes hidratáló krémek, szérumok és gélek. A terméket ne csak hidratáló hatású, hanem megvédi a bőrt a leégés és egyéb veszélyek, valamint egy része anti-oxidánsok. Válassz egy éjszaka és egy nappali krém, amely megfelel a kor és a bőr típusától, és ne felejtsük el, hogy csinál egy hidratáló maszkot az arc. Ne használjon azonnal anti-age krémeket. A fiatal bőr számára túl nehéz, és nem ad a kívánt hatást.

Eljárások az arcráncok megelőzésére

A ráncok megelőzése érdekében forduljon a szaloni eljárásokhoz. Az egyik ilyen a fotorejuvenáció. A könnyű hullámok aktiválják a kollagén és az elasztin termelést, ami lassítja a ráncok megjelenésének folyamatát, és rugalmasabbá és szorosabbá teszi az arc bőrét. A jobb hatás érdekében több munkameneten kell átesnie.

OLVASSA FEL: Gyorsan és hatékonyan: hogyan lehet eltávolítani a duzzanatot a szem alatt

Az arcráncok megelőzése

A ráncok megelőzésére kémiai peeling is lehetséges. Különböző kémiai savak eltávolítják a bőr felső rétegét, rugalmasabbá és egyenletesebbé teszik a bőrt, egészséges színeket visznek vissza. A felszíni kémiai peeling 25-30 év között indítható.

Egy másik eljárás a masszázs helyreállítása. Egy speciálisan képzett masszőr segít enyhíteni a feszültséget és lazítani az arc izmait, melynek munkája gyakran ráncokat okoz. A 10-15 alkalomnak köszönhetően tényleg megfiatalodó hatása lesz, visszaállítja a hangot és visszaadja a bőrt a korábbi rugalmasságába.

hogyan lehet eltávolítani a ráncokat

Hogyan lehet eltávolítani a ráncokat, ha már megjelentek? Ehhez bonyolultabb eljárásokra van szükség, különösen a népszerűek között, amelyek a Botox injekciók és a ráncok kitöltésével töltőanyagok. De erről a következő cikkben fogunk beszélni!