Irina a Channel program „vendégek vasárnap” találkozik a család a csillagok, beszél a kapcsolatot egymással és a gyerekekkel. Muromtseva magát feleségül termelő Maxim Volkov, ő két gyermeke van: a 14 éves Ljubasha az első házasságából származó, és a 3 éves Sasha. Minden gyermek áthalad az átmeneti korában, és anyám mindenki számára kulcsot keres.

Fotó: Irina Muromtseva személyes archívuma

– A gyermekekkel való kapcsolattartásban, a kommunikációban a bizalom érkezik először. Mi legidősebb lánya mindig megvitatjuk bonyolult kérdéseket, beszél a gátlástalan dolog, még intim, és igazán értékelik ezt. Nem voltam ilyen kapcsolat az anyámmal. Nem tudtam megmondani neki, mert nem voltam biztos a támogatásban. A szüleimet egy másik rendszernek köszönheti, az alárendeltség mindig fontos volt számukra. És sok titok okozott rossz intézkedéseket, nem szeretném megismételni ezt a gyermekeimmel. És annak ellenére, hogy van egy kapcsolat, I Lyubasha nem laposabb, nem játszanak együtt, mindannyian, hogy őszinte legyek, azt lehet mondani, hogy nem szeretem, és elvárják, hogy válaszoljon a megfelelő válasz, és nem csak a tizenéves lázadást: ekkor haragból , mert a független személy elfogadja az ilyeneket. Számomra néhány barátai azt mondják: elrontja a gyerekeket, hogy neked egy kötél van benned. Azt gondoltam: talán azért, mert az anyám volt az „anya-zakrutitelnaya” Nem tudok sikítani, büntetni. De itt nem hiszem, a konfliktus és a merevségét az alapja a gyermekek oktatását, különösen, ha ez a 14 év, és a spin-off folyamat már elkezdődött. Büntetés a vének számára, inkább “üzleti idő – szórakozás”. Nem volt ideje tenni valamit – ne menj a koncertre, még akkor sem, ha akarod. Okai kapcsolat.

Konzultálok a lányommal és meghallgatom. Lubasha bölcsen látja a dolgokat, gyakran még kiegyensúlyozottabbak, mint sok felnőtt. Ő biztosan bölcsebb, mint én. Remélem, hogy ez nem fog eltűnni az évek során. Reggel nehéz neki, hogy felkeljen az iskolába, hogy összejöjjön. Felkelek vele, főzni reggelizni, iskolába járok. Tudom, szüksége van rá, mert akkor nem találkozunk egymással egy napig. És ezek az ölelések fontosak neki. Mind szó szerint, mind figuratív értelemben. És még mindig lehet egy tövis. De elhagyta, majd azt mondja: “Anya, bocsáss meg, igen, én mérges vagyok, de ez minden iskola, nincs időm semmiért.” Sokan még idősebbek is, mint én, ez helyes értékelés a magamról, ritkán látom kiegyensúlyozott partnerséget. Ezért a lányom tanácsa értékes számomra. Igen, kategorikusak. Így például azt mondhatja: “stílusosnak, és ebben az értelemben, köszönöm. De tudod, anya, a nõknek van ideje, amikor elkezdenek táskát felvenni. Ne csináld ezt. Nem megy. Válaszoltam: “Megértem, hogy nem illik bele a stílusodba. De nem úgy tűnik, mintha zsák lennék. És akkor úgy érzem magam.

– Hibát követtem el. Ez a felnőttek szerves része. Ha a kicsiben van egyfajta függetlenség, akkor nem lesz kísértés nagyszerű képtelenség elkövetésére. Emlékszem Lyubasha korában. Év 15-16-án filmnézés után elkezdett viselni ingeket, férfi nyakkendőket, széles kabátot. Ha ránézek az évek képeiről, rémült vagyok, milyen viccesnek tűnt. De amikor most Lyubasha úgy dönt, hogy így van, akkor nem vagyok az út. Nemrégiben a lányom úgy döntött, hogy megkönnyíti a haját. Megpróbáltam elmagyarázni, hogy ez sokat változik. Egyedül állt: “Kísérletezni akarok, tudom, én megyek. Ha nem, visszaadom mindent vissza, és nem fogom megismételni. Ez logikus. Bár komoly vitákat folytatott apjával ebben a témában, számomra ez elfogadhatatlan, nincs semmi intézkedés. Lyubasha meglepődött: “Nem vagyok kék vagy zöld.” Én lépett mellé, mert nem látok nagy szerencsétlenséget ebben a cselekedetben. Megmagyarázom: ha fedezed az összes lyukat, akkor a forró gőz, és ez a fiziológia, kifröccsen. Úgy gondolom, hogy ilyen engedmények, kis vér, ez a korszak csendesebb lesz. A személy megtartja azt az érzést, hogy független döntést hozhat, felelős a cselekményért. A szabadság hiánya ebben az életben elég. Lyubasha festett – az eredmény elégedett.

De van tabu is. Tehát a piercingről azt mondom, teljesen “nem”, a tetoválás szükségességét is megvitatták. Piercing – még mindig egy olyan dísz, amelyet nem lehet eltávolítani, vagy ha megszabadul tőle, vannak lyukak. Bár természetesen csendesen behelyezheti az alátéteket a fülebe. Ő a karaktere, nincs értelme kényszeríteni őt – csak meggyőzni, ezért beszélünk mindent. Volt egy beszélgetés a tetoválásról is. Úgy döntöttem, hogy megcsinálom a tetoválást, számomra ez egy jel, valami titkosított, amit velem hordok, mint egy varázst. Csak a rajz kedvéért nem csinálná. Ezért Lyubasha megkérdezte: “Mit akarsz? Sokkolni? A figyelem nem elegendő? “Lazítsa meg a köcsögöt, és keresse a kiváltó okot.