Az ex-producer nemrég házas volt: október közepén mindenki megvitatta Sati esküvőjét olasz fotográfus Stefano Tiozzóval. A fiatalok csak egy éve találkoztak Stefano testvér esküvőjén – feleségül vette Saty barátját. Sem az élet két országban, sem a nyelvi akadály – a pár szimpátiája nem állt meg. – Tudom, ez az én emberem – mondta Sati az esküvő előtt. Az ünnepséget a hagyományos kaukázusi stílusban tartották: nemzeti ruhák, táncok – minden olyan, amilyennek lennie kellene. És miután Satie európai esküvői ruhává változott, ahol táncolt a fesztiválon.

Nos, most az énekes rajongói hirtelen új okai voltak a pletykáknak. Sati Instagram előfizetői gratulálnak neki a család korai feltöltéséhez. És mindezt egyetlen fotó miatt: a lány megosztott egy fotót Peter Aksenov báljából, amelyet a múlt hétvégén St. Petersburgban tartottak.

Sati Kazanova (@satikazanova) kiadványa

A ruhák csodálatos drapériáját tekintve a rajongók úgy döntöttek, hogy Satie így maszkolja a hasát. “Boldog feleség és a jövő anyuka! Rád nézek és örülök – kommentálta. A ventilátorok a legkisebb részletekben látták Sati képét, hogy meggyőződhessenek gyanakvásukról. Még azt is látták, hogy nincs üveg pezsgõje, hanem a víz. “Mit mond ez erről?” Jelezte Pinkertons hálózatát.

Úgy döntöttünk, hogy eloszlatjuk az intrikát, és Saty-nak hívjuk, hogy megtudja, tényleg terhes-e.

“Ez nem igaz. Ezért nincs mit megvitatni, “a csillag közvetlenül válaszolt a női napi levelezőnek.

Így a rajongóknak meg kell üdvözölniük a gratulációikat. A 35 éves énekes nem siet, hogy megszokja valamit – nem sietett férjhez menni, az anyaság is várni fog.