Így telt el a nyár. Nem, nem fogjuk énekelni a Szófia Rotaru dalát, mi megyünk az iskolába. Ma Nadezhda Babkina unokája és Grigory Leps fia elment az első osztályba, Alexei Makarov kíséri a lányát. Grigory Leps, egy ilyen esemény tiszteletére még az Instagram is elkezdődött. Az érettségen a 11. évfolyam Vera Brezhneva lánya, Tatyana Navka, Orlova Olga, Anna Mikhalkova fiai. “Sok szerencsét, kicsit!” Cynishka Alena Vodonaeva, Bogdan, az első osztályba jár. “Az első alkalommal a harmadik évfolyam, az én iskolás”, – gratulál a lánya Julia Baranovskaya.

És így Natalia Chistyakova-Ionova, ő is Gluck’oZa, a lányai, boldog a tudás napja.

Publikáció a GLUCOSE-ból (@chistyakova_ionova)

És általában csillagos iskolások – tele. Nem mindegy, hogy a hírességünknek sok apa és anyja sok gyermekkel. Elismerte a barátnőjét az iskolai TV-műsorvezető Aurorában, vezeti a gyerekek színésznőjét, Ekaterina Klimovát, Basta rapport, a lányával együtt. Azonban az iskolában, ahol a rapper lánya tanul, az úton csatlakoztak a “Gyermekek a virág helyett” jótékonysági cselekvéshez – a hatalmas csokrok helyett a tanárok pénzt adományoznak a gyermekek segítésére.

Svetlana Permyakova azonban elvitte a lányát nem az iskolába, de az óvoda idősebb csoportjához. De még mindig bevezettük a válogatásunkba. Egy csinos fotó fáj!

Általánosságban elmondható, hogy mindegyiket nem lehet számolni. De megpróbálhatsz egyáltalán látni! Összegyűjtöttük az Ön számára a legfényesebb pillanatokat a csillaggyermekek iskolai soraiból. Lássuk?

Csillagok gyerekekkel a soron 2017. szeptember 1-től