Hogyan távolítsunk el foltot a farmerből
Hogyan távolítsunk el foltot a farmerből
Fotó: Shutterstock

Festék a festék, a növényi, az olaj, néha elég kicsi. De miközben erősen eltávolítják őket, és jó farmereket dobnak ki, csak az ilyen bosszantó baj miatt. Egy komplex helyet távolíthat el a farmerektől, de csak készen kell állnia arra, hogy elég gyorsan csinálja. Friss, vagyis a tisztítás után egy helyet a kézhezvételétől számított 3-5 napon belül kell figyelembe venni.

A farmerek elszíneződésének megszüntetésére szolgáló módok

Az egyik legnépszerűbb és leghatékonyabb módja annak, hogy eltávolítsuk az olajfestékről a foltot a házon, a mosogatószer használata. Ehhez hígítson egy kis mosószert a tartályba, és jól keverje össze. Ezután nedvesítse meg a habszivaccsal és alaposan mossa le a sérült felületet. Csak ne próbáld meg dörzsölni az őrületet, mert így kockáztatod elrontani és festeni a nadrágot.

Alternatív megoldásként a növényi olaj használatát javasolják. Ehhez öntsön egy kicsit a festék foltjára, és hagyja, hogy az olaj egy kicsit áztassa. Szükséges, hogy a festék duzzadt és jobban illeszkedjen a tisztításhoz. Ezután a pamutpárnán, adjunk hozzá egy kicsit több olajat, és kezdje dörzsölni a foltot. Ezután azonnal ügyeljen arra, hogy azonnal mossa le a farmert, hogy a festék helyzete ne maradjon zsíros.

Az alkohol, a kerozin és az aceton szintén népszerű. A folt törléséhez egy bizonyos minta szükséges – óvatosan mozogjon a szélektől a közepéig. Ez segít a gondosan eltávolítani a nadrágok sérült területét.

A szakértők azt javasolják, hogy előzetesen teszteljék a szövet festék stabilitását az oldószerhez. Ehhez egy nem feltétlen oldalról, egy kis darabban dörzsölje meg a ruhát gyapotból és alkohollal. A lényeg – hogy nincs válás

Alternatívaként speciális készítmények használhatók a foltok eltávolítására. Lehet szappan, por és gélek. Óvatosan kövesse a gyógyszer használatára vonatkozó utasításokat, majd megszabadulhat a folttól, anélkül, hogy következményekkel járna a farmer szövetre.

Használható foltok eltávolítására otthon és népi gyógymódok. Így például egy kiváló termék a zsíros olajtömítés eltávolításához a farmerből nyers burgonya. Dörzsöljünk egy burgonyát egy kisméretű rántva, hogy készítsünk egy rágót. Ezután a farmer sérült felületére tegye szükségszerűen vastag réteget, és hagyja legalább fél órát. Ezután vegye ki a burgonyát és a karot egy fekete kenyérből. Dörzsölje azt a régi folt helyére, hogy eltávolítsa a keményítő nyomokat.

Ha piszkos farmer van a fűben, szokásos asztali ecetet (10%) kapsz. Vegye ki a gyógyszert és öntsük rá a foltra, hagyjuk egy órára, majd mossuk le kezünket meleg vízzel.

Ne felejtse el, hogy a fûzött foltok fújja a fûzõrŒl egy mosógépben. Ebben a helyzetben csak manuálisan kell cselekednie

Mi mást kell figyelembe venni, nehogy elrontsák a farmerek festékét, amikor eltávolítják a foltokat

Ne feledje, hogy ha mossa a farmeredet, ne csavarja meg őket, és ne essen össze. Mindez arra a tényre vezet, hogy a szálakat letörölték, a festéket helyeken lemossák, és a farmerek elveszítik gyönyörű piaci megjelenésüket. Mindent megpróbálnak a lehető legnyomtabbra tenni, olyan eszközöket használva, amelyeket csak farmerek mosására terveztek. Mindenképpen kövesse a háztartási vegyi anyagok használatára vonatkozó utasításokat. Ez megóvja sok csalódást a ruhák foltainak eltávolításától.