AVON, gincu “Berat Badan”, SPF 15, naungan PEACH Petunia, kira-kira 200 Rubel

AVON, Gincu"Невесомость" SPF, 15 оттенок PEACH Petunia
Foto: Olga Frolova / Hari Wanita

Vasilisa Naumenko, editor kecantikan:

Tanpa beri, bukan salah satu pas musim panas saya. Matahari akan menggantikan nada yang sempurna, dan anda tidak boleh melakukan tanpa gincu. Saya tidak terkejut bahawa gincu Avon bukan sahaja teduh yang cantik, tetapi juga tekstur yang sangat baik.

Gincu terletak rata di bibir walaupun tanpa pensil, ia tidak menggulung dan tahan sehingga dua jam, yang saya anggap sebagai rekod untuk gincu pelembap lembut. Peach warm peach kelihatan hebat di bibir dan sesuai dengan mana-mana imej. Satu-satunya negatif – gincu sangat lembut dan kerana ini cukup cepat.

Penilaian: 9 daripada 10

Guerlain, Rouge Automatique, naungan 662 rok stiletto, 2080 rubel

Guerlain, Rouge Automatique, naungan 662 buah stiletto
Foto: Olga Frolova / Hari Wanita

Di mana untuk mencari gincu cerah baru, jika tidak di koleksi musim panas jenama kecantikan. Pada musim panas anda boleh mencuba dan memilih lipstik yang paling terang.

Guerlain, Rouge Automatique pada mulanya menarik dengan kes yang luar biasa, di mana tiada tudung. Plus satu aksesori musim panas! Bayangan terletak rata dan tidak tersebar. Apa yang mengejutkan: gincu menyebalkan di bibir dan menyimpannya dengan sempurna, tetapi bibirnya tidak benar-benar kering.

Pada waktu petang saya cuba untuk mencuci gincu, tetapi naungan merah jambu duduk rapat di bibir saya dan hilang hanya pada hari berikutnya. Pelembap berkilat-warna, yang tidak kering bibir. Pernahkah anda mendengar tentang ini? Minerva Guerlain, Rouge Automatique, tidak menemui.

Penilaian: 10 daripada 10