Baru-baru ini ia menjadi terkenal bahawa Beyonce dan Jay Zi mengharapkan anak kedua. Dan kita masih ingat dengan wawancara bahawa artis itu memberikan Marie Claire pada tahun 2008. Kemudian pasangan itu mula sahaja!

Di mana-mana tempat di planet Beyonce ternyata, dia tidak akan berpisah dengan kamera video – gadis sedang menjalankan diari video, mengambil gambar momen paling menarik untuk keturunannya. Di sini dan hari ini, di studio foto New York dengan pandangan Hudson Beyonce, dari semasa ke semasa sopan meminta krew filem untuk mengganggu dan mengambil kamera.

Apa sentimentality! “Setiap hari untuk saya adalah sebahagian daripada cerita saya sendiri. – menerangkan Beyoncé. “Jadi lebih mudah bagi saya untuk berkongsi apa yang saya mahu lakukan, dan apa yang saya tidak mahu.” Baiklah, ya, dengan bantuan buku harian video, dia cuba melihat kehidupan bintangnya dari sisi. Bolehkah ia benar-benar seorang gadis berusia enam tahun pemalu dari Houston di Texas ?! Entah bagaimana guru menyanyi itu menghantar Beyoncé ke pertandingan bakat di Elementary School of St. Mary. Di sana, dia bermain “Imagine” oleh John Lennon dan menyedari bahawa “dia boleh melangkah ke arah dirinya dan menjadi apa yang dia inginkan.” Bukan idea buruk selama enam tahun, walaupun sedikit kontroversi!


Foto Getty Images

Beyoncé akan dapat menggunakan rakamannya dalam autobiografi masa depan. Sangat bijak. Apabila tiba masanya, dia akan mempunyai bahan dan hak cipta pada mereka.

Walau apa pun, Beyoncé seolah-olah berbeza. Sudah tentu, dia sangat cantik. Singer Luther Vandross perhatikan sekali bahawa mata coklatnya yang besar dapat menggoda seluruh dunia. Mereka boleh, dan dia mahir menggunakannya …

Beberapa jam yang lalu, sebelum temuduga, pembantu peribadi beliau dan sepupu Angie Beyins diberitahu bahawa Beyonce – dari Selatan sebenar, panas, mesra dan ramah. Mereka semua hidup klan yang besar dan bising. Ayie dan ibu Angie Beyonce Tina – adik dan adik perempuan. Tina datang dengan nama anak perempuannya, menukar nama sulungnya – Beins.

Dengan Beyonce ia sangat selesa, dia sangat comel. Saya bertanya kepada beliau nama rumahnya (ternyata, “Bee”), dan bercanda bertanya apakah dia bercakap tentang dirinya dalam orang ketiga, seperti juga ramai selebriti. “Tidak,” jawab gadis itu. “Ia kelihatan pelik.” Suaranya serak, yang berbeza dengan wajah malaikat.

“Saya mencipta ego alter untuk diri saya sendiri. Ia melakukan perkara yang saya tidak akan membenarkan diri saya lakukan ”


Foto Getty Images

Dia serius memberitahu saya apa yang dia mahu meninggalkan keturunannya. Semua ini seolah-olah sangat lucu – seperti seorang gadis muda (pada 4 September dia bertukar 27) sudah berfikir tentang tempatnya dalam sejarah. “Saya mempunyai jenama, jadi saya melindungi keperibadian saya. Saya mencipta alter-ego untuk diri saya sendiri – ini adalah imej tahap saya. Saya panggil gadis Sasha ini. Apa yang saya lakukan semasa konsert, saya tidak pernah mengulangi kehidupan biasa. Dan sesuatu yang saya tidak biasanya bercakap dalam temu bual. “
– Mengenai kehidupan peribadi, sebagai contoh.
“Betul,” dia bersetuju dengan nada yang agak menyesal.
– Tetapi di pentas anda menyanyi tentang cinta – dan setiap orang mendengar.
“Ya, ya.” Dia agak malu, sambil cuba mencari hujah dan tidak terlalu banyak untuk menunjukkan Beyoncé yang tidak munafik. – Sangat sukar untuk dijelaskan. Saya sangat rahsia. Tetapi jika anda perlukan, katakan, untuk mengatur penampilan yang hebat, saya sangat baik.

Jika anda mahu menemubual selebriti tahap seperti Beyonce, perlu mematuhi banyak konvensyen. Setiap langkah disahkan oleh seorang publisiti, ejen dan sekumpulan orang. Semua ini menyumbang kepada kemunculan prasangka tentang keangkuhan bintang-bintang. Tetapi anda akan amat kecewa jika saya tidak mendapati bahawa berkisar pembantu sekurang-kurangnya sedozen Beyonce seperti menjaga saiz pemain bola keranjang, “Pasukan glamor” (stylist rambut, cermin solek artis dan stylist peribadi), Mama Tina … Anak perempuannya berkahwin, tetapi ibu saya masih tidak membiarkan dia pergi satu langkah. Segala-galanya dikawal ketat, terutama makanan: tiada cip, gula-gula, pencuci mulut, tidak berminyak, asin atau panggang. Di bawah kaki anda sepanjang masa, anjing kecil baka Shih Tzu berputar – kegemaran biasa. Ia tidak terdengar sangat baik, bukan? Tetapi sebenarnya Beyonce mengelilingi dirinya dengan orang-orang yang sangat baik. Sebagai contoh, keselamatan Julius adalah gergasi yang sangat sopan. Anjing (Manche, atau Masha – mungkin dan begitu, dan sebagainya) – hanya memburu!

Dengan diet semua lebih sukar. Beyoncé baru saja selesai penggambaran Rekod Cadillac – untuk menjelmakan semula dalam legenda jiwa dan blues Etta James, dia terpaksa pulih dengan 10 kg. Berat tambahan ini dia terpaksa kalah dalam masa dua minggu, kerana dia sudah menunggu projek seterusnya – terobsesi pepatah psikologi. Untuk mendapatkan lemak, dia berkata, sangat menyenangkan: “Tetapi saya terpaksa menurunkan berat badan sekali lagi. Saya sangat tidak berpuas hati, sepanjang masa saya bertanya: “Mengapa saya harus melakukan ini?” “Siapa yang akan mengangkat tangannya untuk meninggalkan gadis itu tanpa manis?” Tetapi, malangnya, hidupnya terlalu bergantung pada penampilan.


Foto Getty Images

Tema yang kita semua sangat berminat – hubungan tujuh tahun dengan hip-hop gergasi Jay-Z, telah pergi ke atas sempadan persahabatan. Lelaki itu berkahwin pada bulan April tahun ini, walaupun wakil kedua-dua artis enggan mengesahkan maklumat ini. Sudah tentu, Beyoncé mempunyai hak untuk ruang peribadi, tetapi menjahit dalam karung tidak boleh ditahan. Gadis itu mempunyai rahsia yang kuat, tetapi anda boleh meminta pertolongan. Beberapa kali saya bersahaja akan meminta (sesuatu seperti “cara, dan bahawa anda dan Jay-Z?»), Dan setiap kali kuasa serangan saya untuk menunjukkan ketidakupayaan untuk mematuhi peraturan yang menawan sendiri. Beyonce dirinya mengkhianati dirinya sendiri, kerana setiap kali anda menyebut nama Jay-Z akan jatuh suaranya berbisik.


Foto Getty Images

Mengapa begitu banyak perasaan dalam lagu “Crazy in Love”? – Saya mula.
“Umm …” dia menggosok, “dari pengalaman …”

– Lagu hebat.
– Terima kasih. Dia benar-benar hebat. Benar, dia sudah berumur tujuh tahun, masa berlalu begitu pantas. Tetapi saya dengar, seolah-olah bukan lagu saya.

– Dan bagaimana dengan “Boleh diganti”? Terdapat kata-kata: “Saya mungkin mempunyai lelaki lain dalam satu minit, dia akan berada di sini dalam satu minit.” Salah satu chorus yang paling ganas dalam hits pop.
“Ini ditulis oleh Ne-Yo,” katanya. “Anda tahu, salah satu kawan terbaik Jay, mereka sudah bersama.” Beliau menghantar saya lagu semasa saya berada di “Girls Dream”. Saya fikir, “Tuhan, ini adalah lagu yang luar biasa!” Masih nampaknya saya hebat bahawa rakan Jay-Z adalah penulisnya. Saya pasti orang berfikir saya menyanyikan tentang Jay-Z, tetapi …

– Namun, anda meletakkan banyak emosi anda sendiri ke dalam lagu. Nampaknya kita mendengar sesuatu yang peribadi – saya bercanda cuba menggali sedikit lebih mendalam.
“Ya, betul,” dia tersenyum. “Tetapi keperibadian yang diketahui oleh semua orang bukanlah satu sama sekali.”


Foto Getty Images

Destiny’s Child menyimpulkan kontrak pertama mereka ketika Beyonce Giselle Knowles berusia 12 tahun. Disc pertama mereka dibebaskan apabila dia bertukar menjadi 15. Album ketiga, Survivor, menjual 10 juta kopi di seluruh dunia. Pada tahun 2004, album terakhir mereka, Destiny Fulfilled telah dibebaskan, dan Beyoncé mula melakukan solo. Dia mengatakan bahawa anda hanya boleh menjadi bintang untuk seketika. “Legenda, ikon – lebih lama lagi. Sekarang, pada peringkat ini, inilah yang saya mahu menjadi. Segala-galanya, tempoh bintang pop pada saya telah berakhir. Saya tidak mahu menjadi gadis panas lagi. Saya mahu menjadi legenda. Saya telah membaik pulih banyak. Saya sangat dihormati – dan ini lebih penting daripada mana-mana anugerah atau bilangan cakera yang dikeluarkan. Dan, nampaknya, ada masa yang tidak cukup bagi saya untuk menjadi bintang pop sahaja. “


Foto Getty Images

Beyonce sentiasa dihantar, tidak ada keraguan tentang itu. Ayahnya, Matthew Knowles, ternyata menjadi pengeluar berbakat (sementara gadis itu dibesarkan, dia bekerja sebagai penjual peralatan Xerox). Ibu Tina, stylist rambut, pemilik salon di Houston, melemparkan segalanya untuk menjadikan kerjaya anak perempuannya. “Ia adalah kegilaan yang lengkap,” tersenyum Beyonce. – Ya, gol itu berbaloi, tapi masih terlalu banyak. Walau bagaimanapun, ketika saya masih kecil, mereka melindungi saya, melindungi saya. Ibu bapa tidak pernah berkata: “Kami berpindah ke sebuah rumah yang lebih kecil untuk menyokong kerjaya anda.” Saya tidak pernah dicela kerana ini. “

– Dan apa yang anda korbankan secara peribadi untuk berjaya?
“Kehidupan sekarang ini mengenakan tanggungjawab khusus.” Malah berjalan kaki dengan keponakan tiga tahun di taman menjadi ujian. Ia tidak mungkin untuk makan malam dalam suasana yang romantis, supaya seseorang tidak cuba untuk mengambilnya. Saya perlu bekerja keras, dan ia hebat, ia benar-benar hebat, saya sangat menyukainya, tetapi saya masih terlalu banyak berkorban.

Menurut pentadbir peribadinya, Beyonce adalah seorang yang bekerja keras. Sebagai wajah Emporio Armani Diamonds adalah bahagian yang paling mudah dan paling menyeronokkan dalam karyanya. Armani melihat ucapannya pada malam amal – dan kerjasama itu bermula. “Pembantu-pembantunya memanggilnya selepas itu dan berkata:” Signor Armani mahu anda menjadi wajah aroma barunya. Dia melihat ucapan anda dan berfikir bahawa anda kuat dan tidak takut akan keghairahan anda. “”

Untuk album barunya, kerana pada bulan November, dia belum lagi membuat nama. Di samping itu, daripada 60 lagu yang dirakam yang anda perlukan untuk memilih 12. Cerita berasingan ialah kerjaya dalam filem, terutamanya Cadillac Records, di mana dia membintangi dengan Adrian Brody. Beyonce pahlawan adalah pemenang Grammy, legenda blues Etta James, yang melawan ketagihan heroin. Inilah yang menarik minat gadis itu: “Saya telah lama mencari orang yang gelap. Semua orang akan terkejut. Ini adalah kebalikan dari rutin saya. Imej itu menghisap semua emosi saya daripada saya. Saya dah putus asa. “

“Saya seolah-olah naik tinggi. Ini lebih kuat daripada heroin “


Foto Getty Images

Untuk mempersiapkan diri, dia menghadiri pusat pemulihan di Brooklyn. “Sebenarnya, saya ketakutan. Sebelum ini anda tidak tahu apa yang anda akan lihat. Saya tidak mahu bertanya soalan yang tidak perlu, walaupun orang ramai sangat terbuka. Saya berjaya memahami mereka. Saya tidak pernah mengutuk penagih, tetapi saya hairan – jika anda mempunyai anak, jika ada apa-apa yang hilang, bagaimana anda boleh membenamkan diri dengan bergantung kepada dos? “

Untuk ini saya menyedari bahawa di dunia muzik ramai mencari inspirasi dalam ubat-ubatan. “Ya, saya tahu,” gadis itu hampir berbisik, “tetapi ia bukan tentang saya. Saya tidak memerlukan ini. “

Beyonce suka menguji dirinya. Adakah dia tidur malam? Sudah tentu. “Kadang-kadang saya tidak boleh mematikan kepala saya, sepanjang malam saya berfikir tentang sesuatu yang penting yang menggembirakan saya pada masa ini. Seperti sekarang, sebagai contoh, tentang album baru “.

Saya cuba mengatakan pujian: “Tidak ramai wanita yang kuat seperti anda dalam profesion anda, terutama untuk orang kulit hitam.” Beyoncé tidak bersetuju: “Saya tidak fikir bahawa tidak cukup dari mereka. Kita menjadi semakin banyak. Saya sering melihat gadis-gadis gelap yang kuat, terang, berbakat. Saya bangga bahawa saya salah seorang daripada mereka, bahawa saya boleh tampil di sampul majalah dan filem. Nampaknya saya juga boleh membuka pintu kepada wanita hitam, seperti pada masa mereka Halle Berry dan Diana Ross membukanya kepada saya. “

Oleh kerana dia bersetuju untuk bercakap tentang topik ini, saya tertarik dengan pendapatnya mengenai Barack Obama. “Saya sangat bangga, sungguh. Ini adalah kemajuan yang hebat. Masa yang baik untuk generasi saya – tiada siapa yang memberi perhatian, sama ada anda adalah orang Afrika-Amerika atau tidak. Kita semua kini merasakan sebahagian daripada negara kita. “

Kemudian kami kembali ke subjek heroin, dan dia memberitahu saya betapa gelap dan menakutkan untuk bermain Etta James. “Sebelum penembakan itu, saya dengan tenang bertanya:” Jadi, apa yang perlu saya lakukan? “Contohnya, untuk menyanyi” Tidak boleh ditukar “- Saya menyanyi dan tidak memahami apa yang saya nyanyi. Dia berhenti, kemudian menambah paradoks: “Apabila saya tidak takut, saya takut.” Tanpa risiko itu, saya tidak akan menerima inspirasi dos saya. ” Keyakinannya terhadap dirinya sendiri tidak dapat dihancurkan: “Saya selalu ingin merasakan perkara yang sama dalam filem yang saya rasa biasa di atas pentas. Saya sudah mempunyai pengalaman detasmen semasa persembahan. Jika saya jatuh, putus kakiku, saya tidak akan merasakannya. Saya benar-benar tidak takut, saya tidak merasakan muka atau badan. Dan jika saya dapat mengalami ini di atas panggung, bagaimanakah saya boleh mengulangi ini dalam filem? Dalam Rekod Cadillac, saya melakukannya. Hebat. Ia bukan di dalam kepalaku, bukan di dalam jiwa saya – seolah-olah sesuatu dari luar telah bersinar. Saya seolah-olah naik tinggi … Ia lebih kuat daripada heroin! ” 

Apa lagi yang anda mahukan

Semua orang gembira dengan lagu “Crazy in Love”. Dan apa yang mengganggu anda?
Kali terakhir saya menari di bawah “Lollipop” ialah Lila Wayne.

Filem kegemaran?
Oh, sukar. Apabila anda ingin ketawa, saya nampak “Perjalanan ke Amerika”, itu lucu. Saya juga suka filem seperti Sparkle atau “Pelajar sekolah tinggi dari Cooley”. Mereka mengingatkan saya tentang pakaian.

Pelakon kegemaran?
Jika saya boleh memilih pasangan untuk filem ini, ia akan menjadi Denzel Washington.

Makanan kegemaran anda?
Macaroni dan makanan Itali secara umum. Dan segelas wain merah yang baik.

Rasa kegemaran?
Emporio Armani Diamonds, tentu saja!

Tempat kegemaran?
Mungkin, pulau Capri di Itali.

Apakah enam orang yang anda akan menjemput untuk makan malam yang sempurna?
Biarkan saya berfikir. So. Nenek saya, Agnes Dereon, kerana saya tidak pernah tidur, dia mati sebelum saya dilahirkan. Kami memanggilnya garisan pakaian kami. Banyak nama yang teringat, saya tidak mahu kehilangan sesiapa pun. Maaf, ini tidak begitu serius.

Anda boleh bergantung kepada kerusi ganti …
Ya, betul. Mari kita lakukan ini. Obama. Mungkin Mandela. Mungkin seseorang yang luar biasa, seperti Grace Kelly. Marvin Gay. Ternyata lima … Semacam itu. Saya tidak tahu … Mari kita pergi satu tempat percuma.

  1. Top 10 klip Beyonce
  2. Make-up artist Beyonce mendedahkan rahsia keindahannya
  3. Ahli politik mengkritik percutian Beyonce