Salah seorang peserta paling seksi “The Bachelor 7” projek, Olga Bagirov, yang meninggalkan persembahan pada Jumaat ini, dalam satu wawancara eksklusif Beauty.ua bercakap tentang penjagaan kulitnya dan penjagaan rambut. 

Tiada yang dijangka, tetapi ia berlaku: menurut keputusan episod ketiga rancangan realiti yang paling romantis “Bach 7” projek itu ditinggalkan oleh mullet seksi dan cerah Olya Bagirov. Keindahan gering yang berusia 21 tahun itu teringat oleh penampilannya yang luar biasa dari pesta-pesta, di mana dia datang … stallion! Gadis itu memesona Dmitry Cherkasov, watak utama “Sarjana Muda 7”, dan dia memberikannya mawar kesan pertama. Olya yang percaya diri, berkarisma, sengaja, berani dan luar biasa tidak dapat membantu jatuh ke dalam jiwa seorang bujang! Dan peminat projek! Apa yang salah?

Olya Bagirova Bach 7 foto

Pada tarikh yang romantis, di mana Dima juga dikenali sebagai Stella, Olga mengakui bahawa dia mempunyai hubungan dengan suami orang, ia adalah sarjana muda sangat keliru: ia hanya tidak akan menerima ini jenis ikatan yang dinyatakan mukanya dengan komunikasi individu. Apabila tiba masanya untuk menyerahkan bunga mawar itu, pilihannya, yang diharapkan, tidak dimanfaatkan oleh Oli. Gadis itu sendiri hampir tidak kecewa dan mengatakan bahawa untuk dirinya sendiri dia telah membuat kesimpulan bahawa seorang bujang bukan orang yang dia ingin membina hubungan.

Olya Bagirova Bach 7 foto

Well, walaupun pada hakikatnya Olga meninggalkan persembahan “Sarjana Muda 7», Beauty.ua edisi masih sangat menarik, apa kosmetik menikmati keindahan sebagai penjagaan kulit, apa rahsia kecantikan untuk berkongsi dan apa yang menjadikan ia begitu menarik kepada jantina yang berlawanan . Kami sedang membaca sekarang wawancara eksklusif dengan Olya Bagirova untuk bahagian “Sarjana Bakti Beautician”!

Olya, beritahu kami apakah penjagaan kulit harian anda?

Sudah beberapa tahun pagi saya bermula dengan segelas air hangat dengan lemon. Ini sangat berguna untuk pencernaan dan untuk kulit secara keseluruhan.

Apakah cara melarikan diri – antara kegemaran anda dan mengapa?

Saya tidak menggunakan sebarang krim kerana kulit saya dengan cepat bertindak balas secara literal hingga Kulit mana-mana ejen atau asas: serta-merta bermula ruam dari mana saya buang dengan bantuan “Ugresol” salap.

Olya Bagirova Bach 7 foto

Apa sajian penjagaan kulit pagi anda?

Selepas saya melakukan pembentukkan kontras, satu-satunya perkara yang saya boleh melembapkan muka saya adalah pelbagai minyak dari farmasi: badam, biji anggur atau pic. Saya juga memberi tumpuan khusus pada kulit di leher saya, kerana ia adalah leher yang, seperti yang anda tahu, memberikan usia seorang wanita pada masa akan datang. Sejak 19 tahun saya telah menggunakan untuk krim ini berdasarkan krim ulser. Saya nasihatkan lebih kanak-kanak perempuan untuk memburuk-burukkan mana-mana krim leher yang direka untuk kulit di sekeliling mata – ia akan membantu mengekalkan mudanya selama bertahun-tahun.

Bagaimana anda memilih penjagaan: petua teman wanita, pakar kosmetik, ulasan di laman web dan blog, mengikut budi bicara anda?

Sebelum ini, pakar kosmetik saya sering memasak pelbagai serum dan krim, yang saya menjaga kulit saya.

Olya Bagirova Bach 7 foto

Adakah anda terpaksa membeli kosmetik di luar negara? Apa yang menarik dan di mana dia membawanya untuk beg kosmetiknya?

Di luar negara, anda hanya perlu membeli losyen asas MAAS atau pelbagai wangian – untuk diri sendiri atau sebagai hadiah kepada saudara-mara.

Apakah cermin harian anda?

Ucapan harian saya adalah maskara, pewarna, gloss bibir yang telus dan saya membawa alis kecil. Tiada krim asas)

Olya Bagirova Bach 7 foto

Beauty-binatang Oli Bagirova: Patches Mata Rahsia Utama Gold Premium Pertama Patch Eye, litar krim mata dengan siput lendir dari Mizon, pengisi rambut La’dor Perfect Hair Filler, syampu dan perapi dengan keratin dari CHI, mentega badan dengan buah pic dari kedai Badan

Seperti mana-mana wanita lain, anda mungkin mempunyai gincu merah kegemaran – apa itu, apa jenama, naungan? Pilih gincu merah – masalah untuk ramai wanita!

Saya tidak suka lipstik merah. Oleh kerana ia menarik banyak perhatian, yang saya terlalu tertutup), tetapi jika saya memutuskan untuk membuatnya, ia hanya satu pensil matte.

Jika kita bercakap mengenai petang malam anda, apa yang anda lebih suka untuk memberi – mata atau bibir anda?

Sekiranya ia menjadi persoalan petang petang, maka saya pasti merayu kepada perkhidmatan artis solekan itu, dan kami sudah memutuskan mood dan tema acara solek akan datang.

Olya Bagirova Bach 7 foto

Adakah anda melawat ahli kecantikan? Prosedur apa yang anda suka?

Lawatan ke kosmetik untuk saya adalah wajib sekali dalam 1-2 bulan. Berdasarkan keadaan semasa kulit saya, ahli kecantikan melihat prosedur yang sekarang diperlukan untuk saya. Sebagai peraturan, ini adalah pembersihan dan mengelupas

Adakah anda mempunyai rahsia keindahan anda sendiri?

Rahsia kecantikan saya adalah suasana yang baik.

Olya Bagirova Bach 7 foto

Kompleks vitamin untuk rambut Bali Rahsia dengan malas macadamia, alpukat dan argan

Bagaimana anda menjaga badan anda: makanan kegemaran anda, prosedur?

Bagi kulit badan, saya suka melakukan pelbagai prosedur di salun: pembalut, penyental, urut. Di rumah selepas mandi saya melembapkan badan dengan minyak dari ACQUA Di PARMA.

Kegemaran anda dalam penjagaan rambut?

Saya mempunyai rambut berombak, sangat kering dan rapuh. Bagi saya, sebagai “Bapa Kita”, setiap 2.5 bulan untuk melakukan keratin untuk rambut. Setiap hari saya menghirup hujung rambut saya dengan minyak. Saya sangat berhati-hati dalam menjaga mereka, kerana saya sentiasa mencuba dan mendapatkan sesuatu yang baru. Dalam hal ini, saya berkonsultasi dengan rakan-rakan saya, yang juga menghadapi rambut rapuh dan kering.

Olya Bagirova Bach 7 foto

Bagaimanakah anda berehat dan memanjakan diri anda pada satu hari?

Sejak pada hari kerja saya cukup letih dari kerja, saya suka menghabiskan hujung minggu di rumah atau di negara ini dengan keluarga saya.