napeta brada
Čvrsta brada.
Fotografija: Getty

Kako zategnuti brada kod kuće

Facebuilding – trening, koji aktivno dobiva popularnost širom svijeta. Za razliku od fitnesa, ovo tijelo nije trenirano od tijela, nego od strane osobe.

U ovom slučaju, čak i negdje negdje ne treba, moći ćete izvoditi vježbe za bradu kuće:

• nacrtati zaljevu zraka i trčati ga u ustima poput kugle (s jednog obraza na drugu);

• ponovno privucite zrak u usta, čvrsto stisnite usne i počnite pritisnuti ruke na obraze 10 sekundi. Ne izlažite zrak. Tijekom vremena povećajte vrijeme na 30 sekundi;

• Premjestite donju čeljust što je moguće dalje i pomaknite ga udesno i ulijevo. Prvo, vježbajte polako, a zatim brzo;

• Otvorite usta širokom, ispružite jezik i istegnuli ga mentalno u trbuh. U ovom trenutku, recite zvuk “a”. S vremenom, kada naučite izvršiti ovu vježbu, možete ga učiniti zvučnom;

• ispružite jezik i protežu se do nosa, a zatim ga sakrite. Ponovite 10 puta za prosječni tempo.

Da biste primijetili učinak, obavite ove vježbe svaki dan najmanje dva tjedna.

Uska brada: korisni savjeti

Da biste dobili savršeno ovalno lice, jedno lice nije dovoljno. Također trebate promijeniti svoju prehranu i prebaciti se na pravilnu prehranu. Nakon što izgubite težinu, druga brada će nestati i ovalno lice će se poboljšati.

Samo masaža lica također pomaže. Da biste to učinili, uzmite malo kreme i počnite pažljivo masirati lice, krećući se od brade do ušiju. I konačno, ne zaboravite na maske.

Jedan od najučinkovitijih maski za zatezanje kože – kvasac. Za pripremu, otopiti žlicu suhog kvasca u čašu toplog mlijeka, neka smjesa odstoji pola sata u toplinu, a zatim primijeniti ga na donji dio lica i vrata za 20-30 minuta.

Ako je problem vrlo zanemaren i nijedna od metoda ne pomaže vam da zategnete bradu, radije ćete raditi. Lipoplastika i plastična kirurgija mogu ispraviti čak i snažno raspadanje konture lica.