U Hollywoodu je svečana dodjela Oscara-2018 nagrada. Tko je primio dragocjene figurice – vjerojatno već znate, a sada nudimo i najljepše haljine!

Ovaj događaj visokog profila još je jedan od razloga za zvijezde ljepotama hodati nova odjeća od najskupljih i vodećih modnih kuća. Što je nosio Margo Robbie, Meryl Streep, Nicole Kidman i ostale zvijezde?

Nicole Kidman u Armani Priveu

Nicole Kidman

Nicole je odabrala vrlo elegantnu haljinu marke s dubokim plavim nijansama Armani Prive. Bezvezana haljina s bujnim lukom na struku i seksi dekoltea bila je savršena sjedila na Nicoleovoj slici, naglašavajući sve krivulje.

Alison Wilms u ARMANIU

Alison Williams

Michelle Williams definitivno odjevena u najljepšu i ženstvenu praškastu haljinu ceremonije. Njezina odjeća dobila je dosta zadivljenog izgleda sa strane.

Jane Fonda u Balmainu

Jane Fonda

Okus u odjeći se ne gubi s godinama. To je ono što je graciozna Jane Fonda dokazala. Bijela ukrašena haljina na podu s elegantnim rukavima marke Balmain postala je gotovo najljepša haljina crvenog tepiha. Bravo, Jane!

Jennifer Lawrence u Dioru

Jennifer Lawrence

Veličanstvenu zlatnu haljinu izabrala je 27-godišnja Oscar i glavna je nada Hollywooda Jennifer Lawrence. Djevojka je odabrala svijetle šminke, bisere i haljinu, razbacane šljokicama marke Dior.

Meryl Streep u Dioru

Meryl Streep

Meryl Streep danas se pojavio u tako modernom crvenom. Haljina s dubokom dekolinom Dior jednostavno je zračila elegancijom, jednostavnosti i apsolutnim nedostatkom vulgarnosti, usprkos grim prsima i svijetle boje.

Margot Robbie u Chanelu

Margot Robbie

Ikona holivudskog stila Margo Robbie ponovno je iznenadila jednostavnost s ukusom. Bijela haljina na podu iz Chanela bila je jako na licu glumice. Vrhunac haljine bila je ukrašavanja na ramenima i prsima.

Jennifer Garner u Versaceu

Jennifer Garner

Svijetla plava haljina odabrana je za nastup u fotokalju ceremonije glumice Jennifer Garner. Svijetla i pompozna haljina Sifon Jen dopunjena dijamantnim priborom i sandalama s visokim potpeticama.