muške kupaće gaće s push-upom
Muški kupaći kostimi s preponama nepoznatima mijenjaju obrise
Fotografija: Getty

Upoznajte pushap

Tehnološka prepreka ušla je u svijet mode samo prije nekoliko godina i odmah je postala osjećaj. Prvo su ga koristile žene. Međutim, moderni muškarci također prate novitete modne industrije. Uskoro su i njihovi učenici bili cijenjeni.

Suština novosti – posebni gel ili pjenasti umetci u donjem rublju, koji mogu ispraviti oblik i fokus na neke dijelove tijela. Predstavnici jačeg spola su konzervativniji, stoga u svakodnevnom životu obično ne koriste male trikove kapriciozne mode. No, odabir muških kupaćih kolica za plažu, oni preferiraju modeliranje sorti. To ne čudi. Tko ne želi pokazati svoj članak? Osim toga, rezerva ima takav spektakularni instrument koji može predstavljati iznenađujuće metamorfoze.

Muški pushap može biti prednji i natrag. Sa leđima sve je jednostavno. Umetci daju ispravne obrise na stražnjicu, čine ih vizualno pumpanjem gore. Prednji pushap je mnogo raznolikiji. Prikazuje ga nekoliko modela.

Muškarci kupaći kostimi: učinak pushap

Na policama suvremenih trgovina naći ćete topljenje alternativnom verzijom. Na primjer:

· S vrećama za podršku. Jedna od najugodnijih vrsta. Veličina vrećice je usmjerena na anatomski prosječne parametre duljine organa. Kada je vrećica puna, oblik je impresivan.

· Pluta s karticom. Izgledaju vrlo prirodno, i gotovo se nitko neće pretpostaviti o dodatnim prilagodbama u donjem rublju. Takvi proizvodi također imaju vrećicu. Umetak ispunjava rezervni volumen i stvara učinak povećanja. Međutim, kartica se uvijek može ukloniti.

· Modeli s C-prstenom. Još jedan stil kupaćih kostima. Prsten je izrađen od elastičnog materijala koji je na donjem dijelu proizvoda zaren na poseban način. Kako bi se postigao povećanje, prsten se može prilagoditi ovisno o pojedinačnim parametrima.

Stilisti kažu: odabir učinka pushap, vrijedi napustiti otiske i svijetle boje. Melt i tako će izgledati luksuzno, a njihovi vlasnici će pasti u središte pozornosti.