Čini se da je isječak austrijskog pjevača Siapjesmu “Luster” ne govori samo lijen. Netko se dive, drugi su ogorčeni, ali on nije ostavio ravnodušnim nikoga, postaje pravi internet senzacija i već prikupio više od 10 milijuna pregleda od objavljivanja 6. svibnja …

Prazan stan, u njemu plesa djevojčica. Osjećaj nestvarnosti stvoren zbog iznenadnih pokreta odijelu i Maddie – svijetle bijele perike i majice, koji na prvi pogled izgleda djevojke kožu. Istodobno, Sia je sama stajala u kutu pozornice natrag prema publici i pjevala.

“Tko su to mali vanzemaljci?” – Blogeri postavljaju pitanja. Madison Nicole Ziegler, poznatiji kao Meddi.

Međutim, u životu djevojka izgleda malo drugačije. Meddi ima dugu plavu kosu.

U SAD-u je poznata po projektu “Moms in Dance”. Maddy – jedan od najsjajnijih sudionika, počela je plesati na 2,5 godina. I već je uspio zvijezde u službenom videu za pjesmu “Cry” Alexx Calise.

Zbog plesa, djevojka čak i propušta lekcije u školi.

“Moja majka kaže da je škola veličina veličine veća od plesa. I kažem da je ovaj ples važniji od škole “, rekao je Meddi u intervjuu. Plesač ima samo jednu omiljenu sat – matematiku.

Unatoč mladoj dobi, Meddi već ima svoju liniju nakita. I među svojim pretplatnicima u Twitteru – poznati američki televizijski voditelj Ellen Degeneres.

Prijatelji kažu da, unatoč takvoj popularnosti, Meddi je vrlo jednostavan u komunikaciji. A glavno načelo djevojke je “nikada i ne čitaj ništa o sebi na internetu”.