Evdokia Malevskaya
Evdokia Malevskaya
Fotografija: osobna arhiva obitelji Malevski

“Moja tajna uspjeha? Mislim da bismo se trebali koncentrirati i pokazati sve što znate, a onda će sve sigurno izaći! Naravno, kada je sve počelo, nisam mogao ni razmišljati o činjenici da ću biti u finalu “, priznao je Yevdokia prije konačnog susreta.

Ali žiri je to cijenio, dajući mladom pjevaču iz St. Petersburga časno drugo mjesto! Evdokia Malevskaya je izgubila samo Sabine Mustaeva iz Tashkenta.

Evdokia Malevskaya
Pet minuta prije konačnog: Evdokia (lijevo) i ostali sudionici prije završnog kola
Fotografija: Instagram “Glas. Djeca »

“Sada Evdokiya ima 13 godina, a počela je učiti glazbu u dječjem školskom studiju konzervatorija u St. Petersburgu od 5 godina. I prije nego što je došla do projekta “Glas”, uspjela je puno postići – kaže majka finalista Olge Borisovna. – Na 10 godina naš je kćer sudjelovao na natjecanju Elene Obraztsove. Velika pjevačica odmah je privukla pažnju na nju, počela pozivati ​​Dusyu na razne koncerte, pratiti njezine nastupe. Godinu dana kasnije, naš Evdokia dobio je nagradni fond Obraztsova fondova “Za svijetli početak umjetnosti”. Nagrađena je u Moskvi, u Muzeju Puškinja.

Iste godine, naša kći dobila je Grand Prix međunarodnog dječjeg glasovnog natjecanja pod vodstvom svjetski poznatog opernog pjevača Sergeja Leiferkusa. Sergej Petrovich sada prati Dusinov rad, a Golos je također promatrao. Zabrinut, bolestan za Dusyu. Čak se pozvao iz Europe da hvali i želi uspjeh.

Istodobno Evdokia ima mnoge uloge, uvijek se igra u najpoznatijim peterskim kazalištima. U “Opatiji u St. Petersburgu”, u “Tosci” izvodi zrak Pastushka, au “Borisu Godunovu” – stranci kneza Feodora.

Yevdokia i dalje pjeva u nekoliko mjuzikala: “Fuck” u kazalištu za glazbeno kazalište u St. Petersburgu, “Majka mačka” u kazalištu Variety, “Svi miševi ljubavni sir” u Glazbenoj dvorani. U poznatom 3D-glazbenom “Paul Negri” igra glavni lik u svom djetinjstvu. Dok su se probe događale, Evdokia je postala prijateljska sa svim sudionicima, s odraslima i poznatim umjetnicima: Maksim Leonidov, Gosha Kutsenko. Često pjeva s njima na prijateljskim zabavama. “

Evdokia Malevskaya
Evdokia Malevskaya
Evdokia Malevskaya
Evdokia Malevskaya

“Evdokia nije imao cilj pobijediti u Golosu po svaku cijenu”, nastavlja Mama. – Za nju, to je novo iskustvo i susret s novim prijateljima. Naravno, kćer je željela pobijediti, ali njezina glavna želja bila je pokazati se velikoj publici i još jednom pokušati nešto novo. I uspjela je. Čestitamo našoj kćeri od dna srca! “