“Kad sam bio pozvan na casting, mislio sam da je smiješno”

Evgeny Kulik
Evgeny Kulik

Eugene, zamislite čitatelja svog junaka. Je li bilo teško naviknuti se na ulogu i da li vam je blizu u duhu?

Moj lik Alexei Mironovich, izvorno iz Bjelorusije. Vrlo je skroman, sramežljivi, povučeni tip, njegov moto za život: “Bolje je ne držati se.” Kod žena nije se razvio, a komunikacija s djevojčicama oduvijek je bila stresna za njega. Podigao je svoju baku, pa je on “baka sina”. Život s bakom u svojim 29 godina, bio je toliko umoran da je odlučio na herojski čin – htjela probati svoju ruku na casting reality show. Htio je otići tamo da postane pravi čovjek.

Ovaj heroj apsolutno nije blizu mene, nismo uopće slični! Bilo je teško igrati se samo u određenim trenucima. Lesch govori mnogo tiši običan čovjek, on pokušava mumljati, mucaju, tako da je snimanje imao problema, zvuk je često rekao mi je: „Jack, ne mogu te čuti!”, Na što sam odgovorio da ako počnem podići svoj glas, a zatim se s puta. Pogotovo za lik sam došao gore sa hod, počeo clubfoot i počeo gledati pravi seljačina. Isto tako, moja ideja bila je dodati sliku Leshe nesiguran pogled na pod s rukom. Od tih sitnica stvorio sam Lesha.

Je li na setu bilo lako ili na neki drugi način teško, jer ovo je vaše prvo iskustvo glume?

Igrao sam 7 godina u KVN i uvijek samo u ulozi hamovaty dude. Ali shvatio sam da me scena KVN-a drži natrag. uzet ću prisutnost gledatelja: ako pogriješite, onda to više nije u stanju da ga mijenjati, a možete napraviti kameru malo traje, a to je još zanimljiviji! I nemate stresa. Lesha na mene se ispostavilo od prvog. Došao sam u casting, oni su mi objasnili što da radim i ja sam to učinio. Rekli su mi: “Pa, nazvat ćemo vas.” Drugi put sam nazvao, vratio sam se u casting, gdje sam upoznao ravnatelja. Kada je poziv za treći put, postao sam ogorčen: „Kako mogu imati voziti?!”, Na što je glas na telefonu objasnio da sam još samo jedan od Lesh, koji je volio ravnatelja i za odobrenje ulogu treba konačno opet doći. Složio sam se.

Kako ste se pozvali na casting?

Bio sam s mojom djevojkom Reginom u Moskvi za posao, a upravo sam u ovom trenutku napisao sam u društvenim mrežama redatelj TNT kanala Olga Mikhailova. Pozvala me da se bacim za jednu od glavnih uloga. Isprva sam mislio da se netko samo šali sa mnom. Olga mi je onda pisao njezin telefon, telefonirali smo. Počeo sam razmišljati – gdje je TNT učio o meni ?! Ispalo je da je Olga na KVN-u u Sočiju, primijetila me tamo i odlučila pozvati.

Koji je bio najkomičniji incident tijekom snimanja?

Kada je moj kolega Kirill i ja sjedili za stolom, velika svjetiljka zapalila je nas. I ogroman žohar kružio je i kružio nas, a nismo se obratili pozornost na to. A onda je ovaj žohar iznenada pao na Cyrilovo lice. Imao je takav drugi odgodu, nije shvaćao što mu se dogodilo … dugo sam se smijala o ovome.

Je li bilo kakvih opasnih trenutaka na otoku?

Bilo je mnogo, ali sjećam se jednoga. Prema scenariju, Lesch je skočio iz balona. Oni su podigli loptu na visinu od 4 metra, a mjesto za pad je napravljeno od nekoliko kutija i madraca. I volim da se pravi kaskader skače na leđa. Napravio je ovaj trik iz drugog puta, po prvi put malo nije istekao …

Ipak, bilo je strašnih slika kad smo bili na jahti na otvorenom oceanu. Bila je oluja i jahta na brzini od 200 km / h. kao na asfaltu. Svi su se tresli, svi su vikali. Kapetan jahte išao je s kamenim licem.

Jesu li bilo kakve priče o kukcima, jer ih ima puno na otoku?

Imali smo domaće životinje: veliki pauk, puž i skakavac. Jednom leptir sjedne na mene, ja brushed off, i za pola sata veliki osip se počeo širiti. Pokazalo se da je to toksicni osip. Brzo sam odveden u bolnicu, stavio kapaljku, i sve je u redu.

Evgeny Kulik
Evgeny Kulik
Evgeny Kulik