Vodeći glas Pelagije
Fotografija: društvene mreže

– Zdravo, dragi moj Volgograd! – pjevač koji je otvorio koncert umjetničke pjesme grupe – „Bossa Nova” – nije, čini se očekivati ​​da u sobi će biti jam-upakiran, a publika će još stajati u prolazima. – U takvom teškom razdoblju nije samo rasprodan, već “odstupanje”. Za nas – i za mene osobno, Pelageju Sergejevu, i cijelu Pelageya grupu, ovo je velika vrijednost! Za sve nas – Volgograd poseban grad, nismo prvi, a ne drugi put, i uvijek zabrinuti, kao da držanje strog ispit. U isto vrijeme moramo Volgograd rodni grad – pogotovo našeg bubnjara Dmitrij Zelensky, koji zapravo je rođen i pogledati gdje u dvorani danas upoznao svoju divnu obitelj. I našeg basista Sane Savinykh dobio je ženu od strane Volgogradske zemlje.

Vodeći glas Pelagije
Fotografija: društvene mreže

Nakon što je pozdravio publiku i pjevao još jednu solo pjesmu, Pelageya je nastavio komunicirati s javnošću:

– Danas svi imamo nevjerojatne osjećaje, to je vrlo dugo očekivani koncert. „Pelagia” grupa već duže vrijeme nije na turneji, a sve zbog toga bih sjediti u crvenom naslonjaču … Govoreći o „The Voice” – sada prisutni na vas prvo iznenađenje onih koje smo donijeli za vas. Ova djevojka bila je članica moje ekipe, ovo je nevjerojatna lijepa djevojka. Lijepo je što ima mladih ljudi s takvim ispravnim mislima, s takvom dušom.

S tim riječima, Pelagia doveo na pozornicu sudionika iz treće sezone „The Voice” Alice Ignatiev, koji je pjevao popularni ukrajinski „O na Višnjik”, a zatim je zvijezda večeri ponovno vratio u „glasovi” temu, ovaj put za djecu:

– Sjećaš se da smo danas svi “Glas. Djeca “koje nam nedostaje (koncert je bio uvečer u petak, kada se prikazuje” Prva “). Samo se prikazuje moj tim, jako sam zabrinut … Uvijek kažem svim svojim sudionicima, djeci i odraslima: “Nije važno u kojoj fazi projekta koju ste odustali. Glavna stvar je da ste bili ovdje. ” Na primjer, jedan od predstavnika svog tima u trećem dijelu odraslih „Voices” … Bio jednom jedan čovjek iz Bjelorusije, nikada pjevao ruske narodne pjesme, projekt skinula prilično brzo, a sada na turneji s grupom „Pelageja”. A Grigory Lavish dolazi na pozornicu.

Pelageya koncert u Volgogradu
Fotografija: društvene mreže

Nakon zajedničkog izvršenja Pelageja i Lavyshem kozak ljubavi „nije za mene” na pozornici porasla brdo cvijeća – kao da je pjevačica izgubila ispod vašeg popisa za reprodukciju, ali popis pjesama je pronađeno, a sve je nastavio prema planu. Pelageya je počeo pjevati “Roses”, a publika u dvorani pokupila pripremljene lišće s cvjetovima na njima oslikanim.

– Mnogo hvala za cvijeće, a za živuće, a za crtanje, već sam se vrtio glavom. Ne znam kako crtati, ali nešto za vas također bi privuklo nešto. Oh, šteta je što mi, stojeći na pozornici, ne možemo snimati ono što vidimo, vaše lijepe emocije. Ali svi mi to snimamo s našim očima, a onda se dugo sjećamo. Usput, narodna pjesma „Trešnja” mi prvi put čuo na festivalu u obavljanju svog zemljaka Jurij Shcherbakov, a sada je stigla u naš repertoar, previše.

Vodeći glas Pelagije
Fotografija: društvene mreže

“Kakvo je zadovoljstvo pjevati zajedno”, rekla je Pelageja, pjevajući pjesmu s Alice Ignatievom “White Snow”. – Želim vas pozvati da to doživite sami. To je prekrasna tradicija pjevanja zajedno, razlikuje nas od drugih naroda, pomaže našu samoidentifikaciju, ali je sada gotovo izgubljena. I nitko nas neće vratiti nama, samo nas sami. Pjesma koju želim pjevati s vama vrlo je snažna i slati poruku na nebo kako bi sve bilo u redu s nama.

– Kao što kažete – slijedio je odgovor publike, a mnogobrojni zbor volgogradskih gledatelja zategnuo je “Oh, to nije večer” …