Vasily Utkin obećao će obrijati glavu u slučaju odlaska ruske reprezentacije
Fotografija: društvene mreže

Komentator Vasily Utkin obećao će brijati nalyso ako ruska reprezentacija ne napusti grupu na Svjetskom prvenstvu. Nakon poraza sa Južnom Korejom i gubitka Belgijancima, osporavatelj neće biti zavidan. Uostalom, da bismo ušli u finale 1/8, naši igrači sada moraju pobijediti u Alžiru. A to nije tako jednostavno, kao što pokazuje praksa. Da, i pričekajte da Korejci neće prevladati u belgijskoj reprezentaciji (koja više ne mora truditi).

Jednom riječju, duh brijača s britvicom visio je nad Utkinom. Ali on ne gubi optimizam. I dao je komentar za portal Ženski dan:

“Na zraku, naravno, neću se brijati – tada sam se uzbuđivala. Samo nemojte misliti da sam slab. Samo u zraku, zanimljivo je pokazati nogomet, oštre trenutke, intervjue i lijepe djevojke. Postupak za brijanje najbolje je ostavljen iza scene. Izgleda da je nekako nehigijensko. “

Ali ako i dalje gube Alžir i ne napuštaju bend, brijati ću nokte. Kao što je obećano. Moji prijatelji i ja ćemo napraviti malo prezentaciju o tome. I javno ću se pojaviti već ćelav.

Najprije ne brijem za spor. Već sam obrijao bradu i ostavio komaske brkove. Ali prvo ćemo vidjeti igru ​​ruskog tima. Zatim ćemo izoštriti britvu “.

Sjetite se, drugi dan žrtva spora je također predsjedavajuća tajnica za tisak Dmitrij Peskov. Političar, koji je izgubio argument svojoj kćeri, obrijao je brkove, koje nije ostavio već nekoliko godina.