Zemfira u Novosibirsku
Fotografija: društvene mreže

Novosibirsk je postao drugi grad na turneji zvijezde. Neposredno nakon Omsk, ona je otišla u glavni grad Sibira, a već u 18 sati 5. veljače bila je na licu mjesta.

“Čekao sam je na platformi s buket cvijeća! Zemfira je izašla vrlo umorna, ali me vidjela, ona se nasmiješila i zahvalila, “- rekao je navijač

Zajedno s timom glazbenika, Zemfira se preselila u hotel Park Inn u blizini Glavnog kolodvora Novosibirsk. Zanimljivi fanovi odmah su saznali gdje živi zvijezda, a sljedeći dan su stigli na mjesto.

“Zemfira nas je prošli nekoliko puta! – dionice mlade umjetnice Alexander Sysoev. – Mnogi su bili s diskovima, a ja sam fotografirao portret, što sam prethodno privukao. Trebalo mi je oko jednog dana da radim. Vidjevši portret, Zemfira se odmah približio, cijenio moj rad, rekao sam ti hvala i rukovao. Bilo je jako lijepo! “

portret zemfira
Fotografija: Crtež Alexander Sysoev

Od hotela do koncerta pjevač je otišao u 17:20, a navijači u to vrijeme već su bili u LDS “Sibir”. Dopušteno mi je prenijeti na događaj u 16:00, ali to me nije spasilo od redova. Čak i u 18:30, stotine ljudi još uvijek su gužve u redovima.

Zemfira u Novosibirsku
Fotografija: osobna arhiva

Zvijezda rocka otišla je na pozornicu u 19:00, a zajedno s timom glazbenika iz Britanije. “A ovo je trenutak kada smo svi usredotočeni na zamjenu uvoza, radim nešto suprotno. Pa, onda ćemo to shvatiti, “pjevačica se šali.

Koncert se dogodio u jednom dahu, prema samoj Zemfira: “Sve je bilo sjajno!” Jednom se nije zahvalila publici za dobru večer i divila se nadahnutim dvoranama. A u trenucima kada nisu svi pjevali zajedno, rekla je: “Nećete pjevati zajedno, idem pušiti!”, Naravno, sa smislom za humor. Kad je Zemfira pjevala žarulje, što znači “Žarulje”, tisuću žarulja svijetle u hodniku. Činjenica je da su navijači unaprijed pripremili flashmob za zvijezdu! Na ovoj su pjesmi podigli papirne žarulje, a na drugoj strani podstetili svoje svjetiljke. Učinak je izvrsno! Zemfira je stavila petoricu za ovu sobu, a s osmijehom je rekla “Glavni grad Sibira”.

Izvedba je završila malo prije planiranog – u 20:30. Međutim, navijači su bili zadovoljni i još uvijek razgovaraju o društvenim mrežama. Pjevač je otišao u Khabarovsk, gdje je već 8. veljače imala novi koncert!