Terhes Anna Khilkevich fotó
Anya a férjével, Arthurnal
Fotó: Vladimir Medvedev

Tegnap tudomásul vette, hogy Anna Khilkevics várja a gyermeket. És a színésznő ideje már tisztességes. Elmondása szerint az újév előtt, decemberben kell születnie.

“Már nem vittek tovább a moziba” – viccelődött Anya a nőnapi beszélgetésben. – Jól vagyok, pah-pah-pah. De még mindig a lehető legkevésbé próbálok dolgozni. De ez nem megy ki, ahogy láthatja.

És igaz, hogy a terhes Khilkevics tevékenységét csak irigyelni lehet. Tegnap bemutatta a Hilly kollekcióját, melyet Christina Tops tervezővel együtt készített. És ma, Stanislav Yarushin és Alexander Oleshko együtt látták a Google irodájában.

Terhes Anna Khilkevich fotó
Fotó: Vladimir Medvedev

“A Google elindított egy olyan projektet, amelyben 24 óra alatt különböző művészek olvashatták részleteket Anton Pavlovich Chekhov munkáiból. Én csak kántáltam a részletemet “House with a mezzanine”. Megnézheti az élő közvetítést a YouTube-on “- mondta Khilkevich a rajongóknak, és először mutatta be a képet teljes növekedés mellett, ahol láthatók a már meglévő nagyságuk.

Terhes Anna Khilkevich fotó
Fotó: Instagram @annakhilkevich

Ez a 28 éves színésznő első gyermeke. 2011-ben házasodott fel a “Barvikha” Anton Pokrepa televíziós sorozat vezetője. De a házasság csak egy évig tartott. A jelenlegi férje, Arthur Khilkevich két éve találkozott … a forgalomban. Aztán Arthur várakozott, hogy a sorompó felé forduljon, hogy elinduljon a Gorky Parkba, és találkozzon egy kávézóban lévő barátjával, de váratlanul Anna, barátaival együtt várakozás nélkül felment, és felállt az autó előtt.

Ani és Arthur esküvője 2015. augusztus 7-én került megrendezésre a Zenei Háznak teraszán. A nászutasok nászútjukat Görögországban töltötték.

Fotó: Instagram @annakhilkevich