A cikk tartalma:

  • Ajándék a házas rajongónak: mit válasszon
  • Ajándékok születésnapjára
  • Az újév ajándéka, amely nem okoz feleségének gyanúját

Ajándékok a szeretőnek
Ajándékok a szeretőnek
Fotó: Shutterstock

Ajándék a házas rajongónak: mit válasszon

Soha ne becsülj le egy másik nőt. A szerető felesége biztosan érezni fogja, hogy a férje hozzáállása valamikor megváltozott, és jobban odafigyel a szavaira és tetteire. Ezért egy új dolog megjelenése a házban nem marad észrevétlen. És az ilyen szokásos szerelmeseinek olyan ajándékai, mint például egy elegáns ing vagy egy jó parfüm, sok kérdést okoznak. Ezért, ha nem akarja elveszteni a kapcsolatot a szeretőjével, akkor eredeti ajándékokat kell hoznia neki, amelyek nem lesznek gyanakvóak.

Mielőtt valamit adna, forduljon partneréhez. Talán van valami, amit régóta akart vásárolni. Ha átadja neki, jó ajándék lesz, és nem okoz félelmet a házastársnak

A partner születése: mit kell adni

Az olyan ajándékok, amelyek nem okoznak nagy érdeklődést a partner házastársa számára, olyan dolgok, amelyeket leggyakrabban vásárol. Ezek lehetnek masszázs ülések az autó ülésén, bőr divatos tabletta, telefon vagy navigátor. Ezek a szokásos ajándékok, amelyeket a munkahelyen lehet megvásárolni, vagy barátok vásárolhatnak. Bizonyára nem okoznak gyanút, ha megjelenik egy férfi születésnapja. Ezen túlmenően számos vállalatnál hagyományt kap az egész csapat, és jó drága ajándékot szerez a munkavállalónak. És a törvényes feleség nem valószínű, hogy gyanítana, hogy valójában nem kollégák, hanem szeretője.

Ha úgy döntesz, hogy harcolsz a kapcsolatodért, vegyél ki egy partnert a családból, akkor az ajándékoknak a lehető legegyénibbeknek kell lenniük: fehérneműk, gyűrűk, higiéniai termékek, parfümök. Minden házastárs figyelmet fordít a megjelenésükre

Az újév ajándéka: ez nem okoz feleségének gyanúját

A New Year a vállalatok, hogy bemutassák a drága ajándékokat nem fogadják el. De a munkatársak egy csomó apró ajándéktárgyat küldnek partnerek, beszállítók, vevők által. Ezek leggyakrabban bögrék, naptárak, alkohol, naplók. Az ajándéktárgyak nem mindig jó minőségűek, a legfontosabb dolog egy fényes embléma egy feltűnő helyen, és nem hasznos tulajdonságokkal. Ezért egy új napló, de a drága puha bőrből vagy egy jól ismert cég tolljából csodálatos ajándék lesz az újév szeretőjének. És nem okozzák a legkisebb gyanút a hívőkre. Ezeken a témákon még gravírozást is készíthet, amely figyelmezteti Önt a tiltott kapcsolatról. De mindenképpen abszolút semlegesnek kell lennie, tisztán tisztának kell lennie mindkettőtöknek, hogy a legitim feleségnek semmi kétsége sincs a férje hűségéről.

Érdekes olvasni: a komplex nélküli nőket