A “csepegés” smink technikája a 70-es években divatos volt. De, ahogy mondják, minden új az elfelejtett öreg, és most minden sminkes művész használja ezt a sminket sminkelésben.

A szerző a „dreypinga” egy jól ismert sminkes Wei bendy, amelyek miatt dolgoznak Madonna, Cher, Elizabeth Taylor és még sokan mások.

Gigi Hadid

Ráadásul ez a tehetséges szépségápoló kiadta saját szépségét és sminkjét, a Designing Your Face-ot. Ebben megtalálja a leginkább releváns ezen a napon a tippeket és technikákat. Külön fejezet foglalkozik a sodródással, a másikban a make-up technikát színes sugárzásnak nevezik.

Az utasítás szerint a Mr. Bandy megismételni egy ilyen divatirányzat szüksége van egy sötét és világos korrektor, púder és arcpirosító két színben – világos és sötét.

Ha száraz bőrünk van, válasszon egy krémes textúrát, és ha normális, zsíros vagy kombinált, használjon szárazakat.

Ma Marc Jacobs szépségét Gilbert Soliz sminkes művésznő új életet vetett be drapériájába. Ennek a formázásnak köszönhetően felajánlja ügyfeleit, hogy frissítsék az arcukat, kiemeljék az ovális és még térfogatot:

  • Annak érdekében, hogy emelje az emelési hatást, keverje össze néhány színárnyalatot. Alkalmazni őket kell az arccsonton, árnyékolva, míg a vonal mentén a templomok. Meg fogsz lepődni, hogy milyen gyorsan lesz az arca szűk lesz.
  • Ha hiányzik egy készlet a szobrászat, hogy egy arckép vonalak használhat egy paletta a blush. A sötét árnyalatokat közvetlenül az arc “alma” alatt kell felhordani a fül felső pontja és a keverék felé. Világos árnyalatot alkalmaznak a sötétben és dörzsölje a határt, amíg nem látható. Egy kicsit magasabbra emeltük a magas fűtőtestet. Így az ovális felületet észrevehető kontúrozás nélkül korrigáljuk.

rúzs

Rouge Rouge Bunny Rouge virágzó íj (Vermeer) és Sisley Phyto Blush Twist; Blush-párna Lancome; NYX Ombre Blush

  • Válasszuk ki az arcszínt az ecsettel, mindkét színárnyalattal. Ezután ecsetelje az “alma” arcát és óvatosan keverje össze.
  • Frissítse az arcot, és adjon neki egy “felszabadulás utáni” pillantást, ha összekeverni egy sötét és világos rózsaszín blush. Ezután alkalmazza őket a whiskyre, az állcsontra és mindkét oldalán a fülpárnák közelében.

Légy trend – tegye az arcát!