Na dugim čavlima je vrlo lako provesti bilo koju ideju za manikuru i privući čak i najsloženije uzorke. Nudimo vam pet manikura za dugo nokte, koje svakako vrijedi probati!

Narukvice na noktima

Manikura na dugim noktima može biti jednostavna ili složena jer duljina noktiju omogućuje prikaz mašte i probati nešto originalno i zanimljivo. Crteži na dugim noktima izgledaju vrlo lijepo i organsko, a posebno ako su modni šareni narukvice. Ovaj je trend postao jedan od najpopularnijih ovog ljeta, a on nam je došao iz Južne Koreje. Svakako pokušajte takvu nježnu i sofisticiranu verziju dizajna.

manikura na dugim noktima

Narukvice na dugim noktima

dizajn za duge nokte

metalik

Metalni efekt će biti izvrsna ideja za manikuru na dugim noktima. Ova opcija izgleda vrlo svijetla i učinkovita, pružajući sjaj sjajnog zrcala za nokte. Izaberite različite nijanse metala po vašem ukusu: srebro, zlato, bogata bronca ili čak meka ružičasta.

ČITATI PROSVAN: Novi trend: moderna manikura s naglaskom na kutikule

ideje za duge nokte

Spektakularna metalik manikura

Metalik manikura

Francuski manikura

Francuzi na dugim noktima izgleda vrlo elegantno i profinjeno, ali ne pretjerivati ​​s dužinom – ove godine modni za vrlo duge i oštre nokte sigurno zaboravljena, au trendu neveni prirodnu dužinu i oblik. Pokušajte raznovrsiti klasičnu francusku manikuru kamenjem na jednom ili više prsta, dodijeljenim rupama, svjetlucavim ili teksturiranim dizajnom.

ČITATI PRIJE: svijetle, originalne i elegantne: korejski trendovi u manikuri

jaknu za dugo nokte

Francuski manikura na dugim noktima

francuski manikura

zvijezda

A ako ste dosadili klasiku i duša zahtijeva nešto zabavno i neobično, pokušajte napraviti lijepu manikuru na dugim noktima zvijezda. Ova je opcija prikladna za djevojke koje vole eksperimentirati i isprobati nešto novo, obožavati neobuzdane i besplatne slike. Zvijezde na noktima mogu biti bilo koje veličine i sjene, a možete ih postaviti na sve nokte, kao i na nekoliko.

lijepa manikura na dugim noktima

Zvijezde na noktima

crteži na dugim noktima

Jednobojna manikura

Ovaj dizajn za dugo nokte je najlakši i najjednostavniji, ali da bi ga više zanimljiv, pomoći će različitim elementima u obliku metalnih pruga, svjetlucanja, kamenja i rhinestona. Koristite ih za ukrašavanje jednog ili nekoliko marigolds, tako da manikura izgleda i sažet i učinkovit.

Jednobojna manikura

Varijacije zanimljive monophonic manikure

Manikura Laconic