Publikáció Larisa Verbitskaya (@larisa_verbitskaya)

Hosszú ideig a TV-műsorvezető maradt az egyik legelegánsabb országunkban. Sokan szeretik megtanulni Larisa Verbitskaya ifjúság, szépség és jó fizikai alak titkait. Sikerült, és siettünk, hogy megosszuk veled.

Publikáció Larisa Verbitskaya (@larisa_verbitskaya)

– Larissa, hogyan sikerül szép formát tartani? Ragaszkodni egy diétához?
Larissa Verbitskaya

– Biztos vagyok benne, hogy nagy hatással van arra, hogy egy nő hogyan néz ki, van egy kép a gondolatairól és a környékéről. Ami a táplálkozást illeti, elfogadható étrendre vagyok. Végtére is, a korlátozások szigorúak és elviselhetetlenek lehetnek. Számomra az étrend az élet módja, nem kínozzam magam. Ebben az esetben természetesen nem eszem édes, zsíros, füstölt. Én könnyben takarítok be. Az ilyen rendszer megkönnyíti az érezhetőséget. Ne csináljon ünnepi vacsorát, meg kell értenie, hogy az élelmiszer minőségi üzemanyag a fizikai testünk minden rendszere számára. Szeretem az egyszerű, tiszta ételt, sok zöldségem és gyümölcsöm van az ételeimben.

Publikáció Larisa Verbitskaya (@larisa_verbitskaya)

– Hogyan fedezték fel ezt a szokatlan formát, mint a skandináv járást? Mesélj nekünk annak előnyeiről, mint más fajok.
Larissa Verbitskaya

– Születettünk a mozgáshoz, nekünk élettani. Minden személy, fizikai állapotától függően, kiválaszthatja a munkaterhelés mértékét. A skandináv járás szinte mindenre illeszkedik, az összes izomcsoportot érinti, nem fekteti az ízületeket és a gerincet. Ez felgyorsítja a nyirok mozgását a szervezetben, a szövetek táplálását, az anyagcserét sokkal gyorsabb. Emellett az izmok, az inak és a szalagok rugalmassága megmarad. És ez azt jelenti, hogy testünk sokkal hosszabb ideig és produktívabbá tehet minket. Először is, a házastársam és én úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk az északi sétát, miután nyáron pihenünk az Alpokban. Ezért úgy döntöttünk, hogy diverzifikáljuk utazásunkat. A gyönyörű látnivalók, zenés fesztiválok mellett Ausztriában felejthetetlen sétákat vártunk az alpesi hegyek hátterében, úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk ezt a tevékenységet. Azóta nagy érdeklődést keltett a skandináv járásban. By the way, az utakon van egy nagyon kompakt lehajtható változata a leltár, ez nagyon kényelmes és megbízható. Sok barátaink a skandináv járás kedvelői is lettek. És ez azt jelenti, hogy ez a fajta edzés egyre inkább oroszul.

Larisa Verbitskaya a szépségről
Fotó: Galina Akinshina
– Hogy érdekel a bőr? Mit szeretsz: szaloni eljárások vagy népi gyógymódok?
Larissa Verbitskaya

– Gyakran a kozmetika területén szakértőnek kell lennem. Arra a következtetésre jutottam, hogy minden rendszernek szüksége van. Egy nő, aki nagyszerűen szeretne lenni, folyamatosan gondoskodnia kell magáról, és nem egyszer évente, hogy eljöjjön a szalonba, hogy egy gyönyörű nőt vegyen ki. A szépség napi munka. A bőr a testünk legnagyobb szerve, amely figyelmet és gondosságot igényel. A bőrt táplálni kell, lélegezni kell, mozgatni, különböző masszázsokat végrehajtani. Meg kell tisztítani, hámozni. De minden természetesen elfogadható. Szeretnék tanácsot adni nálunk: ne fogadjon drága drogokat és drogokat. Végtére is mindennek megvan a lejárati ideje, tárolása. Nagyon szeretem a hazai márkáinkat, amelyek most belépnek a piacra. Már megpróbáltam néhány ilyen eszközt, és elégedett voltam.

Publikáció Larisa Verbitskaya (@larisa_verbitskaya)

– Mi a fontosabb számodra: divat vagy stílus? Milyen ruhadarab közel van hozzád?
Larissa Verbitskaya

– Divatos lehet, de nem mindig színes. A kritériumok egyszerűek: a ruháknak a helyre és az időre, az eseményre kell vonatkozniuk, miközben meglehetősen környezetbarát, kényelmes és stílusos. A ruháknak harmonikusan kell kiegészíteniük a képet, meg kell felelniük. Szeretem a jó cipőket. A megfelelő cipő kiválasztása néha megmentheti a helyzetet.

Larisa Verbitskaya a szépségről
Fotó: @larisa_verbitskaya
– A kép tartozékából vagy eleméből, amit sohasem tudtál megtagadni?
Larissa Verbitskaya

“A nemzetközi parfüm-díjas zsűri tagjaként banális leszek, de biztos vagyok benne, hogy az asszony képének egy része méreg illatú csepp. Bonyolultabbá, többértékűvé teszi, beszél … nagyon fontos részletek. Nézzétek meg alaposan, minden nő nagyon csinos, de kisebb apróságoktól különböznek egymástól … Azt hiszem, minél több olyan részlet van, annál jelentősebb, annál vonzóbb a nő. A személy ékességei válhatnak és ruhák, viselkedés és viselkedés, hang és járás … Minden fontos.

Publikáció Larisa Verbitskaya (@larisa_verbitskaya)

– Hogy érdekel a hajad?
Larissa Verbitskaya

– inkább megfojtom őket (hajszál) hajfoltokkal és különböző frizurákkal. A boldogság, ami most a divat sokkal demokratikusabb. Végre eljutottunk a természetességhez. A frizura most például ellentétben áll a ruhával. Különösen a hatás látható a vörös szőnyegen valahol. Ez a kép szokatlan és nagyon elegáns. Ma és a divatfotósok szeretnek fotókat készíteni, például romokban, elhagyatott gyárakban … Tehát a kontraszt hatás használatával még nagyobb figyelmet kap a személy.

Publikáció Larisa Verbitskaya (@larisa_verbitskaya)

– Ossza meg a titkot, hogyan lehet meghódítani egy embert egy első napon?
Larissa Verbitskaya

– Először meg kell értened, hogy ez a te embered, hogy szüksége van rá. És akkor, hogy erőfeszítéseket tegyenek a kölcsönös érzés megszerzésére. Ha már úgy érezted, hogy ez ugyanaz a herceg, akinek vöröses vitorlái hirtelen felbukkannak életed horizontján, akkor a legfontosabb dolog nem játszani szerepet, hanem önmagad. Ellenkező esetben valaki más szerepet kell játszania az életed hátralevő részében, és ez elviselhetetlen lehet. Az első napon meg kell nyugodnia, természetesnek kell lennie, és minden magától meg fog történni. Ne felejtsd el nézni a szemben lévő szemekkel.

Publikáció Larisa Verbitskaya (@larisa_verbitskaya)

Larisa Verbitskaya először meglátogatta Volgogradot. A látogatás a skandináv sétafesztivál része volt, a “Mozgalom szabadsága”. A TV-házigazdája nemcsak Volgográddal találkozott, hanem a mesterkurzust is bemutatta mindazoknak, akik csatlakoznak ehhez a fajtához.