Hajvágás, hajfestés

Hajvágás, fotó
Fotó: Gettyimages

A modell helyes módja a szimbolikus pénzhez való frizura készítésének. Ebben az esetben nem szakemberek, hanem diákjaik szolgálják, de szoros felügyelet mellett. Csak hívja fel a szalonot, és nyilatkozzon arról, hogy vágya lesz modellré válni. Lehet, hogy a sorodnak várnia kell – egy-két hétig. Van egy lehetőség: készen áll a hallgatók kreativitására!

Szépségiskola “Ladies Club”

ahol: per. Piros, 6 (telefon 388-29-20)

ár: 100-200 dörzsölje.

Itt meg kell fizetni, hogy csak a fej és a ruhák mosásához jusson. A vágás lesz diákok, de a tanárok óvatos szeme alatt. Előzetes feljegyzés szükséges. Minden hétfőn, szerdán, pénteken és szombaton kerül sor.

Fodrász, fotó
Fotó: Gettyimages

Fodrászművészeti Iskola “Stern”

ahol: Str. Shchorsa, 35 éves. 7 (bodies 8-963-275-21-21)

ár: 150-200 dörzsölje.

Ha augusztus 1-jétől augusztus 4-ig érkezik, akkor a munkatapasztalattal rendelkező fodrászok leszorítják, akik növelik képesítésüket. A fodrász csak 200 rubel lesz. Csak az ellátásért fizet.

Akadémia Fodrászat Art Studio Best

ahol: Str. Bazhova, 68 (telefon: 334-35-50)

ár: 100-200 dörzsölje.

Itt elvárható, hogy mind a mesterek a vállalkozás, növelve a képesítést, és a diákok, akik csak megérteni a fodrász művészetét. Ennek megfelelően az eljárások ára változó lesz.

Manikűr és szempilla hosszabbítás

Manikűr, fotó
Fotó: Gettyimages

A szabadbörtörténeti helyzet ugyanaz, mint a fodrászszalonok: az eljárásokat rendszerint a hallgatók végzik.

Képzőművészeti stúdió “Krona”

ahol: Lenin Avenue, 24/8, ki. 312, 313, 314 (tel 8-950-201-12-27)

ár: hardver és klasszikus manikűr – 50 rubel., Szempilla hosszabbító – 200 rubel.

Vannak modellek a manikűr – hardver és a klasszikus, valamint a szempilla kiterjesztésekre. Előzetes feljegyzés szükséges.

tetoválás

Tattoo, fotó
Fotó: Gettyimages

Ha nincs sok pénzed, de hűvös tetoválást szeretne, akkor fontolja meg a diák munkájának tetováló művésze változatát.

EliteTattoo tetováló szalon

ahol: Krasnoarmeyskaya, 41 (telefon: 361-40-67)

ár: 1000-1500

Ha úgy gondolja, hogy egy szokványos tetoválás két és fél ezer rubelből származó összeget fog elkölteni, akkor már csak egy és fél féle árcédula nem tűnik ennyire nagynak. Igaz, van egy kis “de”: a tetoválásnak kicsinek kell lennie, és a végrehajtás ideje legalább hat órát vesz igénybe. Előzetes feljegyzés szükséges.

Szexuális technikák

Szexuális technikák, fotó
Fotó: Gettyimages

Azok számára, akik magukkal akarnak harmóniát teremteni, és erősítik kapcsolataikat a szeretettekkel, lehetőség van arra, hogy ingyen csináljuk!

Női klub “gésa”

ahol: Str. Khomyakova, 16 (telefon 219-01-30)

ár: ingyenesen.

Nyitott szemináriumokat tartanak minden napra 19.00 órakor. A stúdió vezetője Alexey Matskevich pszichológus és szexológus. A diákok azt mondják, hogy nem csak az anyagot magyarázza meg, hanem mutatja, és személyes kérdésekre is válaszol. A legfontosabb témák között: “A feleség barátnőinek és szeretőinek iskolája”, “A hüvelyi szex művészete” és “Az orgazmus visszatért. Hurrá! ” Előzetes feljegyzés szükséges.

tánc

Táncos salsa, fotó
Fotó: Gettyimages

A szabadtéri táncokat minden kedden, csütörtökön és pénteken 21: 00-kor tartják a Drama Színház közelében.

Salsa Open Air

ahol: Októberi tér, 2, töltés a Dráma Színház közelében

ár: Ingyenes

Itt az amatőrök táncolják a salsát! Ha még soha nem hallottál róla, méghogy táncolni is, rendben van! Van olyan jóképű fickó, aki félreérthetetlen pas-t dob ​​a zene iránt, biztosan megmutat néhány mozdulatot, csak kérdezősködik. Elfogadom – kiváló társkereső alkalom.

Fényképezés szakemberektől

Fényképfelvétel, fotó
Fotó: Gettyimages

Elképzelhető, hogy ingyen vagy ingyen díszítenek, vagy fizetnek számukra szimbolikus pénzért!

Az első alkalommal az online szolgáltatás, a Photoservice Go

ahol: Jekatyerinburg (telefon: 271-76-10).

ár: 100 rubelből. nem egy nagy fotózásra

Ez a szolgáltatás nagyon egyszerű: a szervezők a fotózás témájával foglalkoznak, és kiválaszthatják a felvétel helyét. Ezután a felvételi idő egyenlő szegmensekre oszlik – 10-20 perc. Ez az információ a weboldalon jelenik meg photoservicego.com a “Részvények” részben. Mindössze annyit kell tennie, hogy választ egy helyet, és 100 rubelt fizet a felméréshez. Kész fényképek érkeznek a levélbe – nagyon kényelmes és gyors.

Photo School GM Fotó

ahol: st. Gorky, 65, 3. bejárat. (tel .: 290-01-02, 290-20-02)

ár: Ingyenes

Azok számára, akik jó minőségű portréfotókat szeretnének kapni, üdvözöljük. Minden hónapban bármilyen megjelenés és nemi modell szükséges.

Ebben a fotósiskolában minden hónapban összeolvad a jövő paparazzi, hogy megértsék a kamerával való kommunikáció képességét. Átmegyek és portrét készítenek. Itt használod. Mindössze annyit kell tennie, hogy felhívja és tisztázza, mikor érkezik. A pénzt nem veszik el tőled, de portréfotókat küld a postahivatalnak. Egyébként egyszerre több ember fényképez, így a kimeneten legalább 20 feldolgozott keretet fog kapni. Valószínűleg a fotóknak körülbelül egy hónapig várniuk kell.