Fotó: Shutterstock

Hol van a “parafa” orra?

A közönséges hideg kezelésének szokásos eszköze lett az érösszehúzó – ismerős csepp az orrban. Eltávolítják a merevséget és megkönnyítik a légzést. Ennek eredményeképpen az egészségünk csaknem azonnal javul. A kezdeti és enyhe formák a hideg, ezek a gyógyszerek elégek, de ha a rhinitis elhúzódik, akkor a kezeléshez átfogó megközelítésre van szükség.

Az a tény, hogy az érszűkítő cseppek nem oldja meg a fő probléma, ami elzáródása a melléküregek – nem érintik az összhang a orrváladék, és segít annak megkötésére. Ennek eredményeként, a nyálka kezd stagnál, ami egy táptalajt a baktériumok, és a recept sinusitis és más szövődmények.

Mi megoldjuk a “közlekedési kérdés”

A légzőrendszer sűrű nyálkahártyás tisztítását olyan gyógyszerek segítik elő, amelyek közvetlenül befolyásolják minőségét és mennyiségét. Ez egy anyag, a „myrtol szabványosított”, amelyet használnak a melléküreg-gyulladás akut és krónikus formái. Ez a speciálisan létrehozott növényi komplex aktívan hígítja a nyálkahártyát, és segít eltávolítani az orrból.

A Myrtol standardizált lett a gyógyszer fő összetevője GeloMirtol® – európai minőségi gyógyszer. A légzőrendszer tisztítására irányuló elemek egész összetevőjének köszönhetően, GeloMirtol® hígítja a viszkózus nyálkahártyát, harcol a baktériumok és a gyulladás ellen. A gyógyszer széles körben használják a kezelés a gyulladásos légúti betegségek, beleértve a hatékony akut és krónikus gyulladás a orrmelléküregek.

Most megkönnyebbülve lélegezhetsz: a “közlekedés” beállítása és a légutak ingyenesek!

A VÉLEMÉNYEK VONATKOZÁSAI. HASZNÁLAT ELŐTT, OLVASSA EL EZEK AZ UTASÍTÁSAIT