A sálból készült turbina
A kendőből készült turbán bájos!
Fotó: Getty

Alatta volt rejtett ékszerek és fegyverek. Néha a fejpántok mérete nem volt valóságos – a turbánták vállak voltak. Később harcosokat kaptak – olyan rongyok, amelyeket az ellenség nem tud vágni.

A nők is szerették a bonyolult kiegészítőket. Kiemeli az eleganciát és kiegészíti a képet.

Hogyan kell viselni egy turbánt a sálból?

Mielőtt elkezdené felfogni a fejfedés összekapcsolásának titkát, meg kell tisztázni: amit ma a nők turbánnak neveznek, sőt – turbánnak. Turbán tyvjazyvanie nevű szövet kerek fejdísz.

A sálból való kötődés módjai:

  1. Először hajtsa be a kendőt egy kendővel. Csatlakoztasson egy kicsit szokatlanul – a háromszög teteje legyen a homlokán. A sál végei a fej körül forognak és a fej hátsó részéhez vezetnek. A maradék farok egy zsebkendő alatt rejtőzik.
  2. A zsebkendőt egy téglalapba hajtogatják, a fej körül kötve, hogy a csomó a homlokán legyen. Egy anyagdarab vége: egy sál, egy sál, szépen kötve egy rózsával, a fennmaradó centiméterek rejtve vannak.
  3. A görög stílusú frizura másfajta turbánt hoz létre. A téglalap tetején összehajtogatott szövet egy nyomatékon van, közelebb van a nyakhoz. Hosszú végek csavarják a csavarodást. Körülötte többször a fej körül – mennyi szövet elegendő – és mögötte van kötve.

A kreativitás és az ízérzés üdvözlendő. Szeretné, ha a zsebkendő vége megmarad? Ők kopottak, és így. Ha nem tudja megjavítani a szövetet, használjon csapokat és brossokat.

Egy kendőből készült turbán: melyik oldalra illik?

Ha már elsajátítottad azt a elméletet, hogy a szövetet a fejedre kötödöd, akkor elkezdesz alkalmazni a tudást a gyakorlatban: néha könnyebb megnézni a videót, hogyan kötni a sálat egy turbánnal.

A Chalm nők különleges viselnek:

  • A báját és a frissességet üzleti öltönybe hozza, majd egy kézitáskát vagy cipőt választ, egy brossot.
  • A hideg évszakban a turbán nem rosszabb lesz, mint egy szőrmekalap, plusz – hosszú hajú és rövid hajú nőknek alkalmas.
  • Estélyi ruhák, tunikák, farmerek és pólók – nehéz megnevezni azokat a ruhákat, amelyekkel a turbánt nem lehet kombinálni.

Még a strand fürdőruhákat is élvezni fogják egy olyan cégnél, amely ilyen sálakat tartalmaz. Csak a sportos öltönyök és a gyönyörű turbánok tűnnek nevetségesnek. Ebben a kombinációban jobb, ha megáll a szokásos szalagban.

Hogyan viseljenek egy turbánt a sálból: apró titkok

A sálnak nagynak kell lennie, különben nem teljesen felismeri a lány fantáziáját. És emlékezzünk a sminkre. A fényes turbina hátterében világos sminknek kell lennie, ha lehetséges, díszek.

A homályos árnyalatok egységes fejdísze felerősíti az arcot – szemmel, az ajkak fokozott érdeklődést mutatnak.

És ne felejtsd el az intézkedés érzését: a hatalmas fejdíszek nem csak nevetségesek lehetnek, hanem negatívan befolyásolják a nyak izmait. És a szépségnek lépést kell tartania az egészséggel.

Érdekes is: a mandulák pusztulása