Vastag Bangs
Ki fogja használni a vastag szegélyeket?
Fotó: Getty

Vastag frufru: ki fog csinálni?

Nagyon gyakran a lányok, akik viselik, barna hajú vagy barna. Nem ajánlott szőke. A haj könnyű árnyalata miatt a bozót nem tud kiemelni. Közepes vagy túl buja, vizuálisan csökkenti az arcot. A legalkalmasabb a következő alakú tulajdonosok számára:

– négyszögletes;

– Az ovális;

– hosszúkás.

Fiatal hölgyek, akiknek széles arcuk van, jobban elutasítják. Mivel ez még szélesebbé teszi.

Tanácsok a lányok számára

1. Használatával a kép nõiességet és szexualitást kaphat.

2. Hatékonyan néz ki, négyzet és hosszú haj.

3. Vastag frufru – az esély, hogy a haj fényességét és mennyiségét adja. Javasoljuk, hogy a lányok finom hajat.

4. A göndör hajú fiatal hölgyek is megengedhetik maguknak ezt a luxust. Különösen, ha ferde lesz.

Alkalmas smink a hajad

Az emberiség gyönyörű fele, aki ilyen frizurát választott, ismernie kell a megfelelő smink alapjait. Először is, a levágott haj, a szemet vonzza a fiatal hölgynek. Természetesen a legjobb megközelítés egy alacsony kulcsösszetétel, de tökéletes.

Függetlenül attól, hogy hossza a frufru, a szemöldök kell világosan jelezni. Ehhez használjon ceruzát, árnyékot vagy speciális szempillaspirálist. A kozmetikai eszközök alkalmazása után a szemöldökét kemény vonalú árnyékolással korrigálják. Ami a szemeket illeti, minden árnyék meg fog tenni, de a ceruza vagy a szemceruza használata kötelező.

Frizurák frufruval

A vastag repedés tökéletesen illeszkedik minden frizurához, egy egyszerű gerendából kiindulva, és finom stílusban fejeződik be. Kiváló lehetőség – laza haj. Ez megkönnyíti a lányt, és bizonyos mértékig rejtélyes is.

Elképesztő, hogy a frizura megváltoztathatja egy személy megjelenését. Csak egy fodrász emeli ki egy ember méltóságát, és gyakorlatilag eltorzítja a másikat.

Ezért, mielőtt eldöntené a kép megváltoztatását, konzultáljon egy szakemberrel, aki megmondja, hogy egy lány egy vastag bummban lévő fényképen jár-e. Ha a válasz pozitív, akkor ezek a szépségek nagyon szerencsések. Ezenkívül könnyen kezelhető. Hab, hajszárító és fésű, és 5 perc elteltével minden készen áll!