Minden előtti héten a látogatók támogatták a verseny résztvevői “A világ legszebb ruhája – fehér kalap, fehér köntöst” szavazással.

És végül elkészül egy speciális projekt az Orvosi Munkás Napja számára. A szavazás eredményétől függetlenül a verseny résztvevői elismerten nyertesek. Végül is minden orvos és minden nővér hozzájárul a Yaroslavl régió egészségéhez, felbecsülhetetlen értékű hozzájárulása.

Minden projekt résztvevője ajándékokat kapott a szavazópartnerektől: a Globus-i hipermarket, cég “Sochi Sweets”, Alokozay-Yaroslavl LLC és a virágok “Yaroslav Divaeva virágainak műterme”. A győztesek barátságos teázással való odaítélésének ünnepe véget ért.

Ershova Olga Borisovna, helyettes orvos orvos

A Posztgraduális Oktatás Intézet Terápiás Tanszékének professzora, az Orosz Osteoporosis Szövetség alelnöke, Orvostudományi Doktor.

A csontritkulás és osteoarthrosis diagnosztikájának és profilaktikájának központját a Yaroslavl Klinikai Kórháza alapján végzi. N. V. Solovyov.

A központ 1998-ban alakult. A központ megalakulása óta ott dolgoznak a reumatológusok, akik a csontritkulás problémájára szakosodtak. A központ alapítója és első vezetője az Orvostudományok Doktora, a YAGMA Terápia Tanszékének professzora Ershova Olga Borisovna.

A fő feladata a Központ a diagnózis és a csontritkulás megelőzésére és osteoarthritis alapján a Jaroszlavl klinikai kórház sürgősségi őket. NV Solovyova a csontritkulás figyelmeztetése és időben történő észlelése. Minden évben, a központ szakemberei tanácsot mintegy 6.000 gyanús betegek osteoporosis, a Központ végzett mintegy 7000 különböző tanulmányok. Center modern berendezések diagnosztizálására csontritkulás, beleértve két egység számára osteodensitometry – a módszert, amellyel a meghatározott csontsűrűség és a csontritkulás kimutatható vagy hajlam hozzá.

A csontritkulás kezelési és diagnosztikai központjában:

  • a reumatológus konzultáció a csontritkulás problémájáról;
  • konzultációt reumatológia a problémák differenciál diagnosztikájában csontbetegség (hiperparatiroidizmus, csontlágyulás, a csont Paget-féle betegség, myeloma multiplex, metasztatikus csontbetegség, stb);
  • az osteoporosis modern terápiájának kijelölése, a hatásosság értékelése és a terápia korrekciója;
  • Institution of terápia egyéb reumatológiai betegségek (csontlágyulás, Paget-kór, mellékpajzsmirigy-túlműködés a D-vitamin-hiány, stb.);
  • konzultációt reumatológia a patológia az ízületek és más reumás betegségek (diagnózis, differenciál diagnózisa, kezelése, ellenőrző és korrigáló kezelés);
  • Röntgen osteodensitometria;
  • különböző gyógyszerek intra-artikuláris injekciója az ízületek patológiájába, az osteoporosis kezelésére szolgáló gyógyszerek intravénás beadása;
  • A csontrendszer patológiájának tisztázására a laboratóriumi vizsgálatok teljes skáláját végezték el a kórház laboratóriumában.

A recepció az MHI-politika alapján kerül végrehajtásra telefonon (4852) 25-13-85. Munkaidő: naponta 08: 00-18: 00 óra, kivéve hétvégén és ünnepnapokon. A reumatológus befogadása az útlevél és az orvosi politika jelenlétében történik.

A cím: Yaroslavl, 150003, st. Országkert, 11, épület № 5, első emelet.

Tel. (4852) 25-13-85

Ön szavazhat itt.