A híres szépségek stilistái által idézett ötletek inspirálnak minket.

Úgy vélik, hogy az ovális arc teljesen fodrász, és egyébként a styling. Ön boldog tulajdonos az “ovális”, de még nem találta a haját? Nézzétek meg alaposan a vörös szőnyeg “hírességén” megjelenő opciókat: egyikük biztosan a tiéd lesz.  

Jennifer Connelly

Az ovális ember tulajdonosai viselhetik a hajat, ahogyan tetszik – mindennek megy. “Oscar” díjas (“Legjobb támogató színésznő” a Mind Gamesben) Jennifer Connelly bemutatja, hogy a megfelelő funkciók a legegyszerűbb “strand” hullámokat hangsúlyozzák.

Dautzen Croesus

A holland modell tudja, hogy az egyenes haj kiterjeszti a már hosszúkás arcát (ami persze nem egyáltalán az, amire szüksége van). Ezért a póni farka elterjesztése után kissé megdönti a fénylő fürtöket, és hasonló lesz a Disney hercegnőhöz. 

Jessica Biel

Itt vannak, egyenes szálak – fogsz mondani és lesz … és helyes, és nem igaz ugyanabban az időben. Timberlake úr felesége már régóta választott a természetes lehetőség mellett, és még a legcsodálatosabb eseményeken sem jelent problémát. De az ovális súlyozásból a Jessica-t megmentik az alapterületen lévő térfogat és egy hosszúkás kissé szakadt bumm, amely vizuálisan “megtöri” az arcot, így könnyebbé teszi. 

Emma Stone

A “La Landa” csillag tudja, hogyan kell kiemelni a természetes vonalak szépségét: csak meg kell nyitnia az arcát, és a hajat egyszerű farokba kell gyűjtenie. Ebben az esetben az oldalszétválás egy fodrászos ünnepélyes jegyzeteket ad, és elbűvölőbbé teszi. (Olvasd el: Emma Stone: a legjobban díszített színésznő 10 legjobb felszerelése Hollywoodban)

Eva Mendes

Természetesen a kiválasztott Ryan Gosling úgy néz ki, hihetetlenül aranyos és csábító bármilyen frizurával. Ugyanakkor, tudja, hogy ő erős állkapocs uralja a helyes ovális, tökéletesen maszkok réteges hajvágás: bouffant a gyökereket és a nagy fürtök lágyítja az arc és áthelyezi a hangsúlyt a álla a cizellált arccsontja. 

Jennifer Lawrence

Az ovális szépsége abból fakad, hogy szinte bármilyen frizurával együtt dolgozhat. Nagyon szeretjük az opciót, amely a “Miss Joy” -et választotta – az alacsony farok és a felszabadult szálak, finoman felrajzolva az arcot. Csendes, kiegyensúlyozott, elegáns és persze gyönyörű – legalábbis az edzőteremben, még az ünneplésben is. 

Poppy Delevinj

Puha romantikus és kaotikus hullámok, mint a brit modell, és ez-girl Poppy Cara Delevingne – egy nagyszerű módja annak, hogy adjunk egy kis „forma” ovális arc (különösen az arcon és különösen akkor, ha hosszú haj). 

Beyoncé

Még a lágy, egyenes szálak is tökéletesen működhetnek a klasszikus ovális pozitív képhez, ha száraz modellező spray-vel vagy száraz samponnal adjuk hozzá a gyökérzónához, ahogy Beyoncé megmutatja. Ellenkező esetben a szálak súlya az arc, így hosszabb. 

Már beszéltünk arról a félelemről, hogy hosszabb ideig még hosszabb arcot alkossunk, de néha nem kell félni a kísérletektől, mint például Beyoncé: egy magas farok élesen emeli az összes állományát. 

Rihanna

Minden egyszerű: ne félj ne csak a hosszúságtól, hanem a hangerőtől is. Játssz vele, hajszálat, fésülködés és faházak építése (újra megnézz Beyonce-t) – a “szélesség” segít a túlzott “hosszúság” leküzdésében. 

Emma Watson

Bob tökéletesen illeszkedett imádott Hermione kissé hosszúkás arcához: világosabbá tette ezt a gyönyörű ovális és egyértelműen nyomon követte az arccsontjait. Az egyik árnyalat: ha úgy döntesz, hogy követi Emma példáját, kerülje a közvetlen “nehéz” elszakadást, amely hasonlít a fejükön lévő klasszikusokra a regionális törvényhozó közgyűlés elnökének frizurájához. Hajlítsa meg – akkor is a csavarodás is lehet.  

Megan Fox

Egy apró ninja teknős új barátnője bemutatja, hogyan lehet tökéletesen egyensúlyozni az arc hosszúkás alakját egy egyszerű aszimmetrikus formázással. Fésült haj az egyik oldalon (használjon viaszt vagy zselés megszelídíteni rakoncátlan fürtöket a háton és a fül körüli) feküdt a nagy fürtök – íj méltó vörös szőnyegen kész. 

Charlize Theron

A hollywoodi dél-afrikai színésznő önmagában nagyon harmonikus, így a színésznő sokat engedhet meg magának (beleértve a borotválást, mint a Mad Max negyedik részében). Ez a változat úgy véljük, hogy nagyon sikeres: úgy tűnik, hogy az aszimmetrikus haj hamarosan „vágni” finomított arányosság funkciók Charlize, de a haj dekoráció megszünteti ezt a romboló hatású, az egyensúly visszaállítása (használat helyett a felni széles szalagot a haj – ez teszi a kép még romantikus) . 

Julia Roberts

Haj, vegye vissza (így csak néhány szál kialakítása az arc) – nagy lehetőség „csökkenti” az a személy, valamint kiemelik a arccsont (akkor is, ha azok már majdnem ott). Ahhoz, hogy megértsük, hogy mit mondunk, nézd meg a tulajdonos egy tökéletes mosolyt, majd csak összegyűjti a haj egy kis fényt és kiadja a szálszámot személy (csak podzaviv azok utjuzhkom ha szükséges). 

Liv Tyler

Az ovális arcfajták tulajdonosainak egyik fő problémája a félelem, hogy túl hosszú. Ha Ön is hasonló gondolatokkal látogat el, vágja el a bummokat – ez segít az arányok egyensúlyában. Alatt a szemöldök, mérsékelten vastag és ésszerűen filirovannaya – mint a “elf” Liv Tyler – kedvencünk. 

Joan Smalls

A fej felső részén rögzített hátsó haj veszélyes lehet az “ovaliters” -nek. Ha azonban hangsúlyozni szeretné az arccsontokat (és ami a legfontosabb, akkor teheted meg), és nem félnek, hogy az arc egyre több számlára kerül, próbáld ki! Joan példája bizonyítja, hogy semmi sem lehetetlen. 

Jordan Dunne

Egy másik kockázatos lehetőség a klasszikus arcra ovális, kockáztatva meghosszabbítása – haja vett a farok vagy összegyűjtött egy kötegben, a középső része. Ne vitatkozz, a változat érdekes és elegáns – a klasszikus stílus szokásos mintája! ami néha szükséges a mindennapi életben. Annak érdekében, hogy megismételje ezt a csodálatos íjat, nem hiábavaló, győződjön meg róla, hogy a hajat megfelelően elvették a fülektől és megbízhatóan rögzítették a lakkal (ez segít kiemelni a magas arccsontokat). 

Sienna Miller

Shag fodrász (ebből olvasható: dugjunk fodrász: hogyan lesz egy divatos és bozontos), és könnyen strukturálása szakadt fürtök – és még a szuper vékony haj nézel ki, mint egy királynő. 

By the way, vegye figyelembe a hosszú frufru (itt ez egy kicsit hosszabb a szokásosnál is Sienna): segít a színésznő elrejteni kiálló arccsontja és hegyes álla sima, vizuálisan közelebb az ideális az arc alakját. 

Amber Heard

Egy nem triviális változata aszimmetria, ami annyira tulajdonosai ovális személyek: fonott egyik oldalán Spit (ők most divatos – olvasható „Iskola copfos: hirtelen szépség-trend nyári”) teszi a szükséges eleme a játékosság, sőt piszok elbűvölő megjelenés a lányok buja fürtökkel. 

Rachel Bilson

Néha az ovális arcok is … tökéletesek. Ha nem szeretné, hogy megerősítse a hatását egy báb, csak száraz a haj mosás után a saját öt ujja, sem a fogmosás és a vasalás. Akkor legyünk száraz hab vagy állományjavító spray és így a természetes fény telepítés share strukturálása, ahogy a csillag a „menekülési» ─ kell a legjobb alkalmi, de ugyanakkor elegáns. 

Victoria Justice

Néha mindössze annyit kell nyitnod az arcodon, hogy egy ferde elszakadást hajtson végre. Keresse Victoria Justice, és próbálja meg ugyanezt: húzza az egyik tincset a homlokon, és biztosítsa a fül mögött (a nagy részét szabadon oldódnak vagy megszilárdítása alacsony – lásd Jennifer Lawrence). Egyetért azzal, hogy az ovális világosabb és figuratívabb?  

Zoe Deschanel

Végül egy lehetőséget a retro-stílusú ventilátorok (valamint a lusta): ha túl lusta, Liv Tyler szél haj, vagy mint Jessica Biel, türelmesen húzza a vasalás, csak építtetett a fejében buja „kaptár” (vagy „árbockosárból”) . Ne felejtsd el a bummokat: félig hosszú és “szakadt”, ez kötelező.

  1. Frizurák finom hajhoz: 20 win-win lehetőség
  2. A gyapjúhozzáférés: a “babette” (és hogyan készítsük el)
  3. Hajlítsa a vonalat: a szemöldök “életciklusát”
  4. Oprah 2020: Amerika üdvözli új elnöke (nő)

Fotó: Getty Images