Nehéz elhinni, hogy már 43 éves? Kreatív igazgatója smink millenialov kedvenc márka, a „társ-szerzője” sok fényes burkolatok és sikeres szépségápolási blogger Lisa Eldridge osztja titkait a smink és az anti-aging, amely tökéletesen beszél.

Nehéz elhinni, hogy: ez a fiatal lány ─ Lisa Eldridge, hogy ─ fő Lancome sminkes, és október 26-án megfordul 43 éves. Mi a fogás (vagy titok)?

Nagy-Britanniában született, de gyermekkorában nem annyira Liverpoolban, mint Új-Zélandon. “Nagyon sokat rajzoltam és zongoráztam – boldog voltam! Hogyan lettem sminkes művész? A barátom apja szépségszalonban volt. Smink, manikűr, frizurák – ez a remény lenyűgözött. Azt hiszem, mindent innen mentek “- emlékszik vissza Eldridge. 

Kate Winslet és Lisa Eldridge a Lancôme márka 80. évfordulója alkalmából (2015. július)

Lisa elismeri, hogy csodálja Mary Greenwellt, Francois Narsot és Linda Cantellót, de már régóta a sorban van. Minden új neki nap nem olyan, mint az előző: a menetrend olyan szűk, hogy néha nem tudja megmondani, hogy mi fog történni holnap -, hogy jöjjön fel a következő bestseller a Lancôme, festeni hollywoodi híresség (Emma Watson, Kate Winslet, Keira Knightley, Kate Moss, Lily Collins – minden, mint először, boldog lesz, ha a kezében van), vagy a divatos szépség backstage vezetésével. Szabad percek alatt örömmel átadja nekik a családját, vagy saját kreatív stúdiójában zárja be, és reklámfilmeken dolgozik a videoblogban. 

“Úgy vélem, a Vogue (Franciaország, 2014. november) első borítója nagyon fontos számomra. Olyan sokáig álmodtam róla, hogy amikor végül megtörtént, szürreálisnak tűnt. Emlékszem, mikor átmentem az újságkeretnél, és láttam a magazint, boldogan becsukta a szemem.

Elindította a blogot, amikor a szépség-tapasztalat akkumulálódott annyira, hogy az idő (és a vágy) megoszthatja másokkal. 2009 – től napjainkig a lisaeldridgedotcom Az Eldridge mindenki számára “megfizethető szépségű” órákat biztosít. A kreatív igazgató a sminkre Lancôme meglepő módon nem szerepelt a “profi” kozmetikumok értékelésében, és ezt viszonylag közelmúltban döntötte el. Ennek oka leginkább altruista: a reklámbevételek a gyermekek jószívűségére mennek. Lisa helyesen hiszi, hogy mivel 1.7 millió előfizetője, 93% nő, elég jó áldozatot hozhat fel több promo-másodpercben. 

Ideje beszélni azokról a titkokról, amelyek miatt Lisa olyan csodálatosnak tűnik. Meg kell rendelkeznie: rejtegető Secret Camoflague Laura Mercier, ajak bélés Charlotte Tilbury, szempilla sütővas Shu Uemura és gőz lankomovskih termékek – ink grandiózus és a saját első mozaik árnyékok által létrehozott francia márka (ma már van egy pár reincarnations). Klasszikus vörös rúzs -, amire szüksége van, ha azt szeretnénk, hogy add magad bátorság és egy kis csillogás. 

Ő a legnagyobb (legalábbis azt reméli, így) magángyűjteménye vintage smink, mindig kész búvárkodás és négy macska (bár inkább 14). Eldredge elismeri, hogy őr a szépsége egy erős kozmetikai szövetség levendula selyem maszk Holisztikus selyem szem ( „alszom egész éjjel, miután a repülést”), ultrauvlazhnyayuschey maszk ( „Általában, Sisley, vagy Laniege») és Absolue krém (Lancôme, de ez nem reklám! “). Ez a banális egészséges életmód és a smink teszi lehetővé, hogy 30 évig 40-et nézzen a faroknál. “A smink olyan trükk, amelyet minden nőnek képesnek kell lennie használni” – mondja Lisa, és tíz személyes szépségcsapást oszt meg. 

10 tipp a Lisa Eldridge-től, amely jobban teszi a sminket (és a képedet)

Használja az SPF 50-et minden nap, de talál egy nagyon jó védő krémet. Engedje meg a kozmetikai táskájában, hogy orvosolható lesz, amiért annyit fog fizetni, mint a többieknek, együtt – hidd el, a bőr köszönetet mond. 

A Lisa Eldridge kiállítása a Kira Knightley számára 2016-ban

Ne tépje fel a szemöldökét. Nem szeretem a rajzolt “instagram” szemöldökét, festettem és festettem, hogy ne látj igazi szőrszálakat. Én inkább, ha könnyebb és “tollas” – természetes. Hozz magaddal a “haj érzését”. 

A tintát a szempillák gyökereiből kiindulva kell alkalmazni. Az ecsetet a gyökerekhez alkalmazzuk, és minél hosszabb ideig masszírozza a gyökereket – hagyjuk, hogy a mozgások a lehető leglassabbak legyenek. Jobb lenne, ha az első és a legbőkezűbb része hasított kap szempilla bázis. Ellenkező esetben a többlet a tippeken rendeződik, és nagyon csúnyanak tűnik. 

Tushuyte. A kontúr átmenet, különösen, ha túl sűrű és rossz árnyalatú, szörnyen néz ki! Alaposan árnyékolja be a határokat: amikor a kontúr helyesen és észrevétlenül történik, átformálhatja az arcát. 

Töltsük fel Gigi Hadid (2016)

Ne tegye túlzásba a rejtegetővel. Nézzen a tükörbe, és alkalmazza csak azokat a területeket, amelyekre valóban szükség van álcázásra. Ne felejtsd el a szivacsot és az arányérzetet a gyógyítás kiadásával. Aerobatika – hogy mások úgy gondolják, “wow, ő szinte nem használ sminket.” Ebben az esetben, smink a “mi kell”, ő csak író. 

Ne terhelje túl a szemét (különösen akkor, ha kicsi). Minden lány szereti a buja vastag szempillákat és nagyon sok – a sűrű vonalhajózási vonal. Egyébként én is. De ha természetesen kicsi a szeme, ne mérsékelje méretét még mesterségesen – a nehéz smink segítségével. 

Cannes-2017: smink a Kara Delevin számára

Ne félj a láncindítóktól. Nemcsak meghosszabbítják a smink élettartamát, hanem csodálatos módon elrejtik a bőr tökéletlenségét. Például, amikor éltem és dolgoztam Párizsban, a 90-es években, rájöttem, egy csodálatos krém Bioderma, finom minimalizálása pórusokat – ő teljesítette a feladatot, hogy túl volt hatalma hang-alapú. Eddig azt ajánlom ügyfeleimnek. 

Szereted a maszkokat. Tedd őket minden nap! Szóval szó szerint megszállott maszkokkal, ezért nehéz megneveznem egy kedvelt típust (hidratáló, tápláló, emelő stb.) És különösen a márkát. Bár őrülten szerelmes az osztrák márka Susanne Kaufmann, ha lehet egy kicsit poreklamirovat. 

Cover Glamour UK, 2017: Kate Winslet sminkje

A bronzral könnyedén megfogható. Az összegét nehéz csökkenteni, ha túl messzire megy. Ha tetszik a bronz hatása, alkalmazza a termék könnyű, súlytalan rétegeit az arccsontokra, az arcra, a whiskyre, a haj növekedési vonalára és enyhén a nyakra. 

Próbáld ki a Japánban készült műszempillákat. Kérdezze meg a barátait, hogy menjenek oda ajándékba! Azok, akik Japánból származnak, nem csak a legjobb minőségűek, hanem a legolcsóbbak is (mint a márkák esetében, próbálja meg a Dollywink-t). Nagyon könnyűek, ezért csak hosszú ideig ragaszkodnak és viselnek. 

  1. A képen: három esti smink lehetőség a Lancôme sminkes művésztől
  2. Olyan szép: a legfontosabb szépség trendek az őszi és téli 17/18
  3. Az őszi-téli szezon hajszíneződésének főbb tendenciái 17/18
  4. Nyaralás királyi úton: kedvelt pihenőhelyek az uralkodóknak

Fotó: Instagram Lisa Eldridge