Erica Leonard James, autorica “50 nijansi sive”, postala je najskuplji pisac na svijetu. Pokušavamo shvatiti zašto.

Britanski pisac Erica Leonard James na vrhu je popisa najviših pisaca, prema časopisu Forbes. Autor senzacionalne knjige “50 nijansi sive” tijekom prošle godine zaradio je gotovo 100 milijuna dolara. Vjerojatno, tajna uspjeha je da je knjiga preuzeti na elektronskim medijima, tako da možete čitati erotske roman na javnim mjestima bez straha od kosih pogleda. I naravno u puno iskrenih prizora! Umjetnička vrijednost romana puta doveden u pitanje, ali pikantne trenutke koji mogu ući u boju bilo, tamo ima i više nego dovoljno! Odabrali smo najhitnije “nijanse sive”.

1. “Znaš li što ću sad učiniti s tobom?” Dodaje, milujući mi bradu. Negdje unutra, u mračnim dubinama, mišići su stisnuti od slatkog lupanja.
2. “To je tako lijepo”, šapće i čvrsto stisne prste, pomiče ruku prema gore i prema dolje. Njegovo disanje postaje neujednačeno, a kad me ponovno pogleda, u njegovom pogledu vidim rastaljenu vodu. – Pametna djevojka.
3. Stavio sam mu omlet u usta, ali ne osjećam okus. “Nastavite trenirati!” “Želim @@@ u usta!” Je li to također dio programa?
4. Dolje, progutao sam ga dublje. Ha! Moja unutarnja božica raduje. Ja ću to učiniti.

Njegovo disanje postaje neujednačeno, a kad me ponovno pogleda, u njegovom pogledu vidim rastaljenu vodu.

5. Poljubi me na vratu. Pružim glavu na stranu da mu dajem više prostora. Kucnjaka, kršćanin polako skida moje noge traperice i gaćice.
6. Uz uzdisaj sam lupnuo leđima. Kršćanin se stisne i nježno povlači bradavice, uzrokujući im da progutaju. Čudim se promatrati u ogledalu iza požudnih gunđanja. Oh, lijepo!
7. Stavljajući ruku između nogu, privlači plavu nit … Oh, ne! Kršćanin uredno izvadi obrisak i baci ga u najbliži toalet. Majka Božja …
8. Christian se naginje i drži hrpu polako prevrnuo moje čelo, nos – miris skupe, dobro opaljen kože – i rastali usne, iz koje bježi teško disanje. Ubaci bič u usta i osjetim njegov ukus.

9. Dahnula sam za zrak i lagano stisnula prste. Christian se osmjehne: “Želim biti u vama. Skini moje traperice. Vi zapovijedate. “
10. “Molim te, nemoj me udariti”, šapatom zapjevajuće. On se namršti, otvori oči, treperi nekoliko puta.
11. Haljina jedva pokriva golubicu. Brzim pokretom kršćanin klizi rukom između nogu, a prst mi polako ulazi. S druge strane me čvrsto drži oko struka. Jedva se mogu držati stenjanja.
12. Njegov jezik ne poznaje milost, ustrajan i neumoljiv. Pomiče se u krug, iznova i iznova, bez zaustavljanja. Užitak je obrubljen boli.
13. Udara se uz kukove, kratke udarne udarce na pubis, noge i opet duž debla, opet uz bedra. Beats ne prestaju sve dok glazba ne dosegne vrhunac. Odjednom se prekine. Bić također umre.

  1. 19 činjenica o “50 nijansi sive” koja će pretvoriti vaš svijet
  2. Dobar izbor: kako je Pippa Middleton otišla oko svoje sestre
  3. Nije sveta Diana: 7 fatalnih pogrešaka princeze u Walesu
  4. Stražnjice Dakote Johnson imaju nadimak
  5. Ženska energija: kako privući idealnog čovjeka?

Fotografija: arhiva novinara